;) Dobry dział. Jeśli w okolicach Dębicy to prawdopodobnie czarna 147.... Niestety ten kolega nie jest zrzeszony na forum.
Printable View
a ja pozdrawiam czarna 147 jadaca w poniedzialek/wtorek po poludniu od strony tesco w centrum skrecajac w prawo w bielska ktora pomigala z prawego pasa ;)
Piotras tyś jest zarobiony ostro bo cos mało Cie tu widać kiedy pifo ? obiecałes :lazy2: hahahah szykuj sie na 31.07 by nie było znów ze zapomniałes :)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 145, który dziś po 22 przepuścił mnie na pasach przy rondzie w Wygiełzowie:D
Pozdrawiam czarną 145, z nalepkami LE500, na blachach SBI. Spotkanie na rondzie w Żywcu i chwilowe wspólne śmiganie w kierunku Milówki ekspresówką. Alfa na ramkach alfaholików więc się przyznawać kto to?!
Chciałem wyprzedzić i pozdrowić awaryjnymi, ale dziewczyna mi zaczeła suszyć głowę, więc nie pogoniłem za tobą...:mad:
a Ja pozdrawiam wszystkie Alfy widziane od 17 Lipca na trasach Mysłowice-Żywiec-Kocierz Rychwałdzki-Słowacja(MikulenaS-czy jakoś tak) itp nie pamiętam kogo widziałem to pozdrawiam jak widziałem :P
Dziś tylko jak wracałem to w bierniu przy drodze głównej widziałem na ramkach 145(jakoś tak) rej KOS...kolor ciemno-zielony, myślałem że to GrzesiuŻar ale Ty mosz chyba ST ;p
złota alfa dzisiaj prking auchan Mikołów godzina ok 13 tej
pozdrowka :)