Czy to było zamontowane w 159? Masz może jakieś zdjęcia jak ten wystający ekran się komponował z deską, nie zasłaniał zegarów górnych lub panelu klimy?
Czyli ten ekran odstający to jedyny minus?
Poleci ktoś radyjko android do Mito? Widze ze ceny są różne. 3k na pewno nie chce wyłożyć. Max do 1k, 1,5k.
Od mito jest osobny dział i wątek na ten sam temat:
https://www.forum.alfaholicy.org/mit...acja_mito.html
Tam pytaj.
Co możecie bardziej polecić Erisin 7 cali 8 rdzeni czy Xonrich 7 cali 8 rdzeni ?
Czy macie rejestrator podpięty bezpośrednio do radia? Jeśli tak, to jak?
Czy ktoś stosował rozdzielacz USB? Chciałbym podpiąć 3 rzeczy pod USB
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Ale, że pod usb w radiu? Nie jest to zalecane, bo wyjście ma dość małą wydajność prądową, tam się wpina pendriwe i inne słabe badziewia.
Co chcesz konkretnie podpiąć? Chcesz wykorzystać wejście z tyłu radia? To równie dobrze możesz tam wpiąć w zasilanie rozdzielacz taki jak do zapalniczki i schować z tyłu.
A jak nie musi być z tyłu to normalnie do zapalniczki i git.
Bo wyjście w radiu upalisz, chyba, że ma ze 3A w co bardzo wątpię.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
A te rejestratory nie mają wbudowanego akumulatora? Może USB jest tylko do transmisji danych + ładowanie baterii w rejestratorze?
Szczerze to wątpię żeby w 100% był zasilany z USB.
Najlepiej sprawdzić takim małym ustrojstwem pobór prądu przez wszystkie urządzenia i wtedy dowiesz się które z którym podpiąć pod jeden port USB:
Załącznik 278085
- - - Updated - - -
Co do NaviRadio+ to też zakupiłem pełną wersję.
Żeby zastąpić nią fabryczne radio potrzebny jest root czyli ten ROM dla S32F0: rom-px5-s32f0-9-0-malaysk-rom-for-px5-mcu-s32f0-rk3368
Jeszcze nie konfigurowałem pod siebie ale zapowiada się obiecująco i ma integrację z Agama Car Launcherem. Koszt to prawie 30zł ale alternatyw brak.
Przydałaby się jeszcze dobra aplikacja do dzwonienia :D
Załącznik 278086 Załącznik 278087 Załącznik 278088
Modem już masz? Bo ja kupiłem router i jest wpięty do gniazdka w bagażniku, przykleiłem do niego rzep i sobie wisi na boczku. [emoji16] Auto jest hotspotem jeżdżącym. Łączność przez WiFi.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda