No właśnie to jeszcze jestem w stanie zaakceptować.
Chciałem tylko wiedzieć, czy czasem nie jakieś przekręty :D
Printable View
No właśnie to jeszcze jestem w stanie zaakceptować.
Chciałem tylko wiedzieć, czy czasem nie jakieś przekręty :D
To zamawiam, u litwinów poczułem dreszczyk, to teraz tam :D
Ja zamawiałem. Kontakt tylko mailowy, ale za to sprawny. Czas oczekiwania - u mnie to dokładnie 2 tygodnie. Cena bardzo dobra.
Jak ktoś może poczekać te 2 tygodnie, to polecam. Następne opony pewnie też tam kupię.
Nie wszyscy są jednak zadowoleni, możesz sobie trochę poczytać: https://www.opineo.pl/opinie/logistykaopon-pl/6#opinie
Ja również zamawiałem w logistykaopon. Kontakt tylko mailowy. Czas oczekiwania w moim przypadku 10 dni. Ja polecam ich usługi, chyba że potrzebujesz tych opon awaryjnie na już.
Jeszcze jedno. Ja zamówiłem 2 komplety zimówek i oba były bardzo świeże produkcyjnie.
kontakt tylko mailowy może być podejrzany, ale tak naprawdę wywiązują się z zamówień bezproblemowo. Ja zamawiałem 2 różne rodzaje opon w tym samym terminie, jedne przyszły po 5 dniach, drugie po 7.
Oki, dzisiaj zamawiam.
Zdecydowalem sie na Falken FK510.
Długo nosiłem się z zamiarem zakupu GoodYear Eagle F1 assymetric 3, i już praktycznie byłem na nie zdecydowany. Zobaczyłem jednak, że w wielu testach te Falkeny są wyżej pozycjonowane jak te GoodYeary, etykieta praktycznie taka sama. Dodatkowo parę stówek tańsze na komplecie. Nawet się nie zastanawiam.
Ja kupiłem Falkeny na allegro u "Tuopony"
Komplet z wysyłką kurierem wyszedł 1526 zł
W poniedziałek w nocy przelałem pieniądze, w środę po południu opony miałem u siebie.
Bezproblemowy kontakt tel
Data produkcji też spoko bo 4516