Byś skombinował mi takie 19 ".
Printable View
Zeby to bylo takie proste,:)ale dzialam w tym temacie,pamietam o Tobie:)
Ja mam takie- nie wiem, czy wrzucałem. Info w bazarze. Załącznik 106355Załącznik 106356Załącznik 106357Załącznik 106358Załącznik 106359Załącznik 106360
Mam takie jak misiu7911 ale 18 ":)
Panowie powiedzcie mi jedno, kupiłem sobie felgi 17 cali ET 40 rozstaw śrub 5x110 i kurcze nie pasują. Opierają się o zaciski hamulcowe z przodu i brakuje z centymetr. Rocznik mojej to 2008 rok, 1,9 150 koni diesel. Na co trzeba jeszcze patrzeć kupując felgi do alfy bo powiem szczerze zdębiałem?
podrzuc fotke wzoru,sa to oryinaly alfy,po ET sadze ze niesa to oryginaly:)wiec pewnie ramiona sa inaczej wyprofilowane i tutaj jest diabel pogrzebany.Trzeba bylo kupic ori od misia i pasowalyby na 100%:)
Kurcze teraz już wiem, że oryginały mają inne ułożenie ramion. Kupiłbym chętnie, ale tak średnio mi się podobają te szprychy :)
jakie szprychy,17 mam takie,stan jak nowy,po malowaniu proszkowym:)lub takie ronalki na np zime :)
Kurczę tak czytam i czytam i nadal nie wiem co kupić na zimę :(
Interesują mnie dość tanie felgi aby były proste, nie muszą być piękne bo piękne to mam na lato :)
Najgorszy problem tkwi w tym że do 2.4 JTDM TI jest ich dość mało, poza tym zaciski brembo nie pozwalają założyć wielu nich.
Nadal po opisach nie wiem jaki ma ET i otwór centrujący pasujący do wersji TI. Każdy pisze inaczej :(