No to jedno z dwóch niedawnych objawień (obok Fusso99).
Po Amigo musi wyglądać to fajnie na ciemnym kolorze.
Z drugiej strony jeszcze żadnego długodystansowego testu AAS nie ma dostępnego, więc ciekawe jak z trwałością.
Printable View
No to jedno z dwóch niedawnych objawień (obok Fusso99).
Po Amigo musi wyglądać to fajnie na ciemnym kolorze.
Z drugiej strony jeszcze żadnego długodystansowego testu AAS nie ma dostępnego, więc ciekawe jak z trwałością.
*Soft99 Fusso Coat
Też na niego się napaliłem, ale pewnie tani nie będzie :/
A odnośnie ArmorAll'a, to ostatnio rozwaliły mnie filmiki z ich Wheel Protectantem:
http://www.youtube.com/watch?v=Gj03DSQuaFg
Soft99 Fusso Coat nie powinien być zbyt drogi bo sprowadzany prywatnie z kosztami przesyłki z za granicy wychodzi 130,00 zł.
No a film robi wrażenie.
No i jestem prawie pewien, że będzie kosztował ok. 120-130 zł u nas :/ Mam Armora, HiTempa, Duraglossa #111 i Megsa Ultimate Liquid Wax, więc kolejny zakup raczej sensu nie ma, ale kurde kusi. Cena ponad 100 złociszy w tym wypadku raczej ostudzi moje zapały :)
Widziałem na forum KA, że skusiłeś się na wosk 3M z giełdy. Daj znać co to warte :D
Tak, był na mojej liście życzeń. Na Autogeek'u był test tego 3M'a kiedyś - wytrzymał 4,5 miesiąca w zimie.
Co do Soft99 Fusso to jego wytrzymałość w testach wypada na >6 miesięcy, więc nawet ponad stówka to nie wysoka cena.
Też miałem wziąć tego 3M'a , ale po co mi kolejny wosk tego typu do kolekcji. Chociaż nie ukrywam ze cena rewelacja, jestem ciekaw jak będzie to wyglądało na czrnym lakierze
Dodano po 3 minutes:
Mask super ten filmik .Jeżeli to naprawdę daje taki efekt to śmigam do marketu po to chyba
Producent tego Armora do felg deklaruje 4 tygodnie trwałości, więc szału nie ma, powłoka kwarcowa to nie jest :) Na Allegro jednak z tego co widzę to kosztuje to ok. 30 zł, więc przyzwoicie.
Fusso coat będzie kosztował coś poniżej 100, cena jest jeszcze ustalana, dostępny będzie prawdopodobnie tylko u oficjalnego dystrybutora Soft 99.
FC, nie jest jedynym, a na pewno nie najlepszym woskiem z Softa, po prostu zrobił się szał na KA. Może jutro wrzucę relacje z nakładania "the king of gloss" do jasnych lakierów. Załącznik 130068
W ogóle co jakiś czas będę wrzucał jakaś relacje z testowania różnych produktów Soft`a.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Hmmm, a skąd masz dojście do ich produktów? :) Sam bym chętnie coś potestował :D
Ostatnio załapałem się na testy powłoki Nanolexa, jakby ktoś chciał poczytać moje wypociny to zapraszam:
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtop...=481273#481273