Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 SMI z ramkami widzianej dzisiaj pod serwisem opon w paniówkach :)
Printable View
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 SMI z ramkami widzianej dzisiaj pod serwisem opon w paniówkach :)
Pozdrawiam koleżankę z zielonej 147 SBE którą wyprzedziłem w Będzinie.
Pozdrawiam właściciela 147 na bocheńskich blaszkach, widzianego wczoraj ok 18.30 na Al. Jana Pawła II w Krakowie i podrawianego przez cb ;)
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 sw którego widziałem pod multikinem dzisiaj rano jak jechałem do pracy.
Wysłane z mojego HTC One S
Pozdrowienia dla kolegi ze 156 w Tychach na terenach przemysłowych w środę, około 13:40 machałem, ale brak odzewu, jechał od Cielmic :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 sedan na blachach SCI z ramkami który parkował dziś pod Uniwersytetem Slaskim w Cieszynie (parking pod klubem panopticum) od sasiada z czarnej 147 ;)
Kierunki , światła , pozdrowienia przez CB :) Dąbrowa G ul.Katowicka :crazy_pilot:
Pozdrowienia dla SocikZero4 (chyba dobrze kojarzę?) - spotkaliśmy się dzisiaj w komisie :)
czyja czarna 156 stała dzisiaj rano na Cichej koło klatki nr 24 w Bytomiu?
Ja pozdrawiam wszystkich, którzy pozdrowili mnie na drodze odkąd zacząłem się wozić swoją 147ką (wrzesień 2012) a ja do dziś dnia nie wiedziałem o pięknej tradycji pozdrawiania się na trasie... muszę to nadrobić
Pozdrawiam Coxa tym razem spotkanego na Wolnosci a nie na Jagiellońskiej :-) :-) oczywiście łapki były
pozdrowienia dla srebnej 156 KWA, z ktora mijalem sie dzisiaj w Librantowej okolo 16
pozdrowienia dla czarnej 159 stojącej dzisiaj o 9 na parkingu pod Auchan Mikołów przy wejściu od strony apteki
Pozdro dla czarnej Julii ST w Tychach na strefowej, godzina około 11 jechała w stronę Bierunia ;)
Ja wybrałem się wczoraj na wycieczkę do Katowic i tak: jestem pod wrażeniem że tyle użytkowników hołduje tradycji pozdrowień.
Przykładowo jadę ul. Dobrego Urobku około godz. 11:00, mijam czarną Giuliette z kierowcą bez włosów ale za późno go zauważyłem więc obyło się bez pozdrowień, ale już za 10 sekund zauważyłem nadjeżdżające czerwone MiTo SK i pomyślałem że zrobię gest ręką, no i jakże było moje zaskoczenie że kierownik odpowiedział :)
Także w Rudzie Śląskiej jak wracałem około 16:00, to stałem jak kołek na lewoskręcie przed jakimiś torami (nie znam ulic) i ileż Alf przejechało ;) Każdy z kierowców patrzył z uśmiechem :) Wracając do Katowic to mało kto ma ramki (u mnie to też lada dzień sie zmieni), ale na Medyków widziałem Alfę SRB oramkowaną (nie pamiętam już jaki to model był, bo patrzyłem na te ramki - świetnie się komponują z czarną karoserią - a o to sie bałem), która stała zaparkowana na poboczu przy wyjeździe z Centrum Zdrowia Dziecka. Jak już wracałem to w Jankowicach na Niepodległości Alfa 156 SR ....A zauważyłem w ostatniej chwili że kierowca pomachał ;) Super sprawa. Oby tak dalej.
Pozdrawiam GT spotkaną wczoraj około 16 w Łabędach przy Bumarze. ;)
W Krakowie Alfisti olewają miganie światłami czy ja nie zauważam reakcji czy też większość to po prostu użytkownicy samochodów marki Alfa Romeo?;)
Pozdrooo dla gościa ze srebrnej 156 z którym pomykaliśmy sobie od Gołonoga do zjazdu na Ząbkowice.
....i ta rundka honorowa pod Hutą Katowice ^_^
Pozdrawiam panią z Alfy 156 przed FL która wpuscilem przed siebie w Bytomiu.
Dziś upolowana 147 FL SCI 540XX na ramkach pod UŚ w Cieszynie oraz terenowe Mitsubishi na alfaholickich ramkach SCI pod biedronką w Cieszynie :)
I od razu jakoś tak dzień staje się lepszy :)
Pozdro dla kierownika czerwonej Brery KOS, za którą chwilę jechałem przy SCC w Katowicach i czarną 147 STA skręcającą na rondzie na Siewierz o 12 40 :)
pozdrowienia dla ciemnej 156 na rej SH... widzianej w pszczynie koło 8 :P i dla białej giulietty (tomek?) też w okolicach pszczyny ale wieczorkiem. Jeszcze widziałem ładną obniżoną 147 w bielsku na myjni koło biedronki z dosyć dużą lotką z tyłu, ale bez ramek. Jeśli jej właściciel jest na forum to niech sie pochwali jak bardzo obniżył auto bo prezentowała się bosko :)
Misia ta czarna 147 FL SCI 540XX to bylem ja :) Również pozdrawiam :)
147 i scigajacy Seat na trasie Kato-Murcki, pozdro!;]
Kto zapierniczał ciemną GT, blachy SPI na Piekarach około godziny 21? :D Chciałem docisnąć za kolegą, ale wszędzie tabliczki o fotoradarach, a nie wiem gdzie tam mogą rzeczywiście one być :P Więc zostałem z tyłu, ale kolega trochę przesadził w kilku momentach podczas wyprzedzania :D hehhe :D
Pozdrawiam :)
W sobotę w Brodłach pod Alwernią czarna 159 KR.... odpowiedziała na pozdrowienia.
A dziś na parkingu na Francesco Nullo wypatrzyłam srebrną 159 KR... i także czarną 147 KR... na ramkach :)
Dzisiaj o 15 na Kieleckiej ciemna Alfa Romeo GT na rej. KR48*7* (* to oczywiście to czego nie pamiętam).. Pozdro ;)
Pozdrawiam kolegę demon301 (wraz z rodzinką :) ) i dziękuję za diagnozę i skasowanie błędów...
Chciałbym poinformować, że w centrum Bielska-Białej, na Wiślance oraz na S1 Skoczów - Bielsko wszyscy posiadacze samochodów Alfa Romeo mają gdzieś pozdrowienia.
Wczoraj na drodze z Mikołowa do Tychów mijałem 2 x 159 i jedną 156 - zero odzewu na machanie :(
Wysłane z mojego GT-I9000
Pozdrawiam srebrną GT (chyba KBR... - nie pamiętam) bez ramek, z którą się pozdrawialiśmy wczoraj koło 23:15 w Krakowie na A4 w okolicach węzła Wielicka :)
kogo wczoraj 159 sw blisko godziny 22 obtrabilem na stacji Tesco w B-B??