Stękasz, może od razu 2023...
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Printable View
` tego co wiem. to na razie nawet nie można zamawiać
[MENTION=24967]sprint[/MENTION] - w normalnych warunkach było 3-4 miesiące od zamówienia do dostawy - tu jeszcze nic nie można zamawiać u sprzedawców, fabryki stoją a mamy czerwiec. To tego to włoska firma więc.... [MENTION=19955]Luke77[/MENTION] - mnie to lotto ja auto mam tylko stwierdzam fakt jak ta firma funkcjonuje. Jak ktoś szuka aut sporo jest na stocku i MY 2020 i MY 2019 w moijej ocenie zawsze coś mozna wybrac
Ja już kupiłem na szczęście w styczniu i gdybym był w tym momencie bez auta to poszukałbym czegoś ze stocku. Moim zdaniem te modyfikacje nie są warte napinania się. Ja od pięciu miesięcy jeżdżę Giulią i jestem zakochany. Szkoda życia. Kupcie coś tańszego a za 2-3 lata kupicie jeszcze nowszą po kolejnej modernizacji.
Jakiego napinania znowu? Jeden woli auto takie jak mu proponują ze stocku i jest w stanie pójść na kompromis, a drugi chce mieć wymarzoną konfigurację. Nikt do niczego nie zmusza, jak ktoś nie może czekać dłużej to może zrezygnować, jak ktoś może czekać to poczeka i tyle.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk