Pomalowane kierunki boczne i otwarta szyba:) na drugim zdj. co wygrałem?;)
Printable View
Nie o szybe akurat chodziło:P ale spoko;) a masz do wyboru: wczasy w urokliwym mieście jakim jest Płońsk, lub jako nagroda pocieszenia dobre piwo na najbliższym spocie(jesli pojawimy sie na nim obydwaj):cool:
Wczasy w Płońsku mam caly rok,;),więc wybieram bro na spocie,mam nadzieję że będzie okazja zgrać kilka osób:cool:
Ok wiec teraz pozostaje tylko czekac na dobrą okazję:cool:
Dobra co do konkursu to na pierwszym zdjęciu po samochodem nie ma trawy a na drugim jest :D a co do spotu to może w końcu ogarniemy ten temat wspólnego grilla. 10 minut temu gadałem z kolesiem , może załatwić nam kajaki no i nocleg jak coś. 10 km od Płońska (zresztą pisałem już o tym) to może taki spontan i robimy to w tą sobotę bo podobo ma być zajebista pogoda.
Ja w tą sobotę odpadam, gdyz poniewaz moja kobieta ma 2-gą zmianę :/
W następną ja odpadam. Bo w sobotę mam kawalerski u kumpla, a w niedzielę impreza rodzinna, tak więc dwa dni %%%%%%% to może w sobotę 17 sierpnia??? Akurat dwa tygodnie to każdy by zdążył ogarnąć sobie wolną sobotę.
no możliwe, że 17 sie da ogarnać, z tym, że ja dopiero po południu(praca) a urlop kończy mi się w ten wtorek :/
Mozna i od piatku zaczac :) hehe