-
Zaden problem do glowy przychodzi mi odrazu A4 kierunek krakow i zawijka kolo fashion house i powrot :P chyba ze ktos zna jakas krotsza :D
A wie kto moze gdzie znajde folie do oklejenia lamp po wyczyszczeniu?? tzn taka jak jest oryginalnie zalorzona na lampach?
-
allegro
ok 30zł za 10x120cm
czyli trzeba kupić x 2 bo 10cm nie styka
bierzesz 20x120cm i styknie
aj tam od razu A4 - lizany pisał tylko "pełen zakres obrotów" = na 1 na parkingu zrobisz mu pełen zakres
nie pisał nic o biegu
no i szybciej będzie A4 kierunek WRO i pierwszy zjazd
-
Ciao! Jutro w końcu wymieniam wachacze razem z Piterem - jak się wszystko poukłada to też razem wpadniemy (Piter ma super ... tapicerkę )
-
Ojjj to jak, aż takie testy będą odchodzić to blu cosmo zczerwieniej z zawstydzenia :) W każdym bądź razie ja jak najbardziej na "testy" jestem chętny, byle niebiescy się nie uczepili.
-
Ja jak nie bede zmeczony po pracy to pojawie sie ok 22:30 :P
-
co ku..a mać ja już dupie w robocie a wy się jeszcze bawicie?:)
jak zwykle było gicio :)
-
a ja społ jak żeś dzwunił do mie bo miołech dzisioj napięty dzień jak barania torba i lulu dopiro po 15 poszłech
-
noo myślałem że pojedziemy razem na krótko co by na szychte zdążyć:)
-
Izany ty lolku zmierzyles nie to co trzeba :P dales wykres turbo a mil byc massy powietrza :P moze zrobie w weekend nowy test to bedzie juz co pisac:P
Widac 1 piwo to i tak za wiele :P hehe
Musisz jeszcze troche po trenowac z kolegami w czwartki :P hehe
-
I'm back :)
dziś troche bardziej motoryzacyjnie (testowanie itp) :D
do następnego! :)
Edit: Damian sorry :D bo po piwie jednym i w ruchu to testowaliśmy... dlatego :D he he he, wydawało mi się, że dobre dałem :D