Widze ze remonty sie zblizaja
Printable View
Widze ze remonty sie zblizaja
Chcesz powiedzieć, że komp w alfie rozpoznaje paliwo z polski i zagraniczne? ;) No to kolejny już cud w alfowskim jtd ;)
Trasa Sieradz - Kąty Rybackie i z powrotem, łącznie ok 750 km, z czego ok 380 km po A1. Wg komputera 6,1 - wg dystrybutora - 0,3 l więcej. Po autostradzie spokojnie i płynnie - stała prędkość 120 - 130 km/h (więcej przy wyprzedzaniu). Poza autostradą jazda względnie przepisowa ;) Z grubsza na + te 15 km/h. W aucie dwie osoby dorosłe + 3 dzieciaków, bagażnik załadowany. Koła 17/225.
Dokladnie ha ale to co zaoszczedzil mi w paliwie to teraz wydaje na komputer,stacyjke i kluczyki ha bo sie zesralo. Jednak alfa trzyma poziom, awaryjnosc jak w kawalach
Nie,poprostu bylo wtedy kupic cos normalnego☺jak reszta znajomych a nie to
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Kup paseratti i ciesz się bezawaryjną jazdą :D
Kolego każde auto bez wyjątku sie psuje, (skocz na Onet i napisz, że kawały o Alfach to samam prawda) a to, że pokobinowałeś przed wyjazdem i się sp...ło to masz nauczkę. Przed wyjazdem nie grzebie się w samochodzie. Znam mnóstwo przypadków, że każdy kto grzebie coś więcej niż wymiana oleju czy klocków ma później większe lub mniejsze problemy w trasie.
ps.
A moim zdaniem w Twoim aucie wymiana komputera nic nie pomoże bo przyczyna pewnie będzie inna.
Komputer się popsuł od zagranicznego paliwa ;)
Mialem juz passeratti he nawet 2 modele i nie bylo takich akcji jak z tym teraz.gdybym nie wymienil rozrzadu to nie wiem czy bym wogole dojechal gdziekolwiek-uwazasz ze zrobienie duzego serwisu przed wyjazdem z kraju bylo bledem?to przeciez nie przejazdzka na jeziorko 20km od garazu....
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka