Farciarz :)
Co mają jeszcze ciekawego w swojej ofercie i niezabijającego cenowo? ;-)
Printable View
Farciarz :)
Co mają jeszcze ciekawego w swojej ofercie i niezabijającego cenowo? ;-)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=130087&stc=1
mają masę ciekawych rzeczy, praktycznie cała gama kosmetyków, która jest potrzebna do pielęgnacji auta.
O kurde, ostro :D Ja tych "krzaczków" nie ogarniam jednak. Słyszałem o Fusso Coat i obiła mi się też nazwa Glaco. Pewnie z czasem coś od nich też nabędę, póki co w kolejce czaje się na coś od Gyeona, bo też ma fajne produkty i ciekawy jestem co spłodzą chemicy z Autodbalni :)
Glaco to do szyb i lusterek oraz szklanych dachów, jest kilka produktów, wszystkich jeszcze też nie ogarnalem ;p
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Do mnie fusso dotrze za jakiś tydzień. Postaram się zrobić test z coli i fk1000 na dachu alfy.
Widać i na naszym forum uświadamianie jeszcze nie zakończone: http://www.forum.alfaholicy.org/145_...ie_itd-70.html .
Koledzy co polecicie do renowacji koloru uszczelek zewnętrznych i oponek? Do opon planyje back2black od SG, ale co z uszczelkami ? I może jakaś politurka pod wosk? Dla koloru dość ciemnego.
ja nawet przestałem uświadamiać ludzi w tych kwestiach, spokojnie wysłucham co mają do powiedzenia, potem dodam, że nie mają racji i to na tyle. Nie ma sensu przekonywać człowieka który za 8 zł kupi cudowny ''wosk'' w markecie i doda że wystarczy co tydzień przesmarowac samochód i wygląda tak samo jak po mojej 20h pracy. Artih szkoda Twoich nerwów.
Uszczelki spróbuj też B2B ( nie testowałem osobiście na uszczelkach) ale może akurat się nada. Jeśli chcesz coś innego ja mam tester PB trim restorer... strasznie tłusty, ale wygląd i kolor poprawia.
Spróbuj Black Hole( dostępny w testerach- 20zł ), chyba że chcesz jakieś AiO( zawsze coś więcej przykryje) to ja jestem bardzo zwolennikiem AF tripple.
Trim Restorera mam od SG bo graty od nich dostaje za friko, wiec mam wszystko co mają w ofercie :> , i o ile do czystych plastików jest OK, to do uszczelek się wgl nie sprawdza.
Black Hole nakładać maszynowo czarnym padem po glinkowaniu, przed woskiem? Wosk Colli 476 mam aktualnie w użyciu.
Możesz maszynowo. Po odszczurzeniu , na miękkim padzie