Nooo patrz a myśleliśmy o Tobie :D
Printable View
Pozdrowienia dla Pani z Czarnej 159 SW(bez ramek) widzianej na Kosmonautów o 8 rano -> Była Łapka :)
Widziane dzisiaj alfa 156 czarna DB****C skręcająca w stronę nowego miasta na krzyżówce Stary zdrój. :)
Pozdro dla czarnej GT aka blackline :) na Jaworskich blachach w drodze Wądroże Wielkie - Jawor. Pomrygane i odmrygane od czarnej 159tki na tablicach ETM
Pozdr dla czerwonej julki widzianej teraz na Karkonowskiej we wro. O ile dobrze widzialam,chyba rej.DSW
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
[MENTION=43953]monika z[/MENTION] to Ty byłaś na Grunwaldzie kolo bp dzisiaj?
hm no to widocznie ktoś inny :) pzdr
Widziana Maupy 147 dzisiaj pod domem i ostatnio pod Orfinem na Listopada.
Wydziargał Idol 2S
Pozdro dla Maupy widzianego dzisiaj na Broniewskiego najlepszego w nowym roku
Pozdrowienia dla 159, z którą mijałem się na Wrocławskiej ok godz. 16 :) w ostatniej chwili zauważyłem łapkę i zamrugałem awaryjnymi :)
Dzieli nawzajem :) najlepszego i prawdopodobnie widzimy sie 6
Dziś widziana czarna 145 na drodze 94 w kierunku środy śląskiej pozdrawiam:))
Pozdrawiam kierownika 159 sw na blachach DTR, która stała wczoraj w Sobótce na ul. Św. Jakuba :)
Pozdrawiam kierowcę 166 na blaszkach DJ pędzącego wczoraj w stronę Jeleniej Góry drogą numer "5" . Długie i awarie były :)
Pozdrawiam alfaholika 147 WWL...... widzianego dziś w Kołobrzegu
Jutro wypatrujcie mnie między 15 a 16tą na drodze Zgorzelec-Jelenia Dziura :D
Tutaj z cyklu mamy Cię....Załącznik 187299
Widziana Maupy brera pod domem [emoji14]
Wydziargał Idol 2S
Ja też widziałem Maupę przed domem za 15 min 12 . Prawdziwa z niego Maupa!
Ktoś mi mrugał i machał dzisiaj na drodze z Jesenika. Pozdrawiam. Taki zszokowany byłem, że nie zdążyłem odmachnąć.
czarna GT na blachach RBR zaparkowana pod PiP na ślężnej oraz biała 159 SW mknąca przez skrzyżowanie ślężna/wiśniowa ok. 21, któż to? nie machałem bo pieszo :P
Pozdrowienia. Bordowa 159 na Klecińskiej we Wrocławiu. Kolega miał ciężką nogę;). Oraz 147 DZL przed Bolkowem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ok 16:45 na wrocławskiej maupa. Ale zamyślony tak ze mnie mnie widzial: p
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia jeszcze raz dla kolegi spotkanego dziś na wlocie do Wrocławia na Bielanach. Ciekaw jestem co ci tak furczało ładnie przy zmiane biegów http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/122.jpg
Witam witam. Również pozdrawiam :) To końcowy wydech tak świszczy ;p
Ja mam końcowy REMUS i jakoś tam pierdzi przy silniku 2.0 JTS. Ciekaw jestem jaki byłby dźwięk przy 2,4JTD
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Gorszy, niż przy JTS. Najlepiej modyfikuje się dźwięk boxera, potem porównywalnie V-ki, potem 5 cylindrów benzyna, potem 4 cylindry benzyna, nie wiem jak 3 cylindry, ale one ogólnie fajnie brzmią i być może da się uzyskać lepszy dźwięk, niż 4 cylindry.. i na końcu są diesle, których zmiana końcowego nic prawie nie daje, za to przelot powoduje ból uszu [emoji14]
Ja dospawałem końcówkę tłumika z jednej na dwie ,teraz spaliny rozchodzą sie na dwie rurki i jest świst (efekt uboczny) ale mi to nie przeszkadza ;p
- - - Updated - - -
Ja dospawałem końcówkę tłumika z jednej na dwie ,teraz spaliny rozchodzą sie na dwie rurki i jest świst (efekt uboczny) ale mi to nie przeszkadza ;p
po co na co w jakim celu?przeciez dzwięk boxera Alfy to jeden (jak nie jedyny) z tych dzwięków,krory nie potrzebuje zadnych modyfikacji ;-)
Wracając do tematu-na Goralskiej(Wroclaw) znowu widzialem oramkowaną poliftową 156sw...wnioskuje,ze wlasciciel gdzies tam pracuje albo jest maniakiem "skłosza" pozdrawiam
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Czyja zielona V6 tka wisi na podnośniku u Jarka na Góralskiej ?