W moich okolicach liczą 1000zł za jedną stronę, mowa o progach gdzie trzeba wstawić reperaturki.
Printable View
W moich okolicach liczą 1000zł za jedną stronę, mowa o progach gdzie trzeba wstawić reperaturki.
Witam wszystkich
To mój pierwszy post na forum, wcześniej jedynie je przeglądałem.
Nie mogę spać bo szukam alfy:(.
Interesuje mnie 159 SW 2.0 JTDm do mniej więcej 30k.
Przejżałem wątek od czerwca i nie natrafiłem na obserwowane przezemnie sztuki (prócz czerwonej igły z Chełmna)
1. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-2-0jtdm-prawie-jak-ti-ID6DiIuf.html
VIN: ZAR93900007281081 (obniżył cenę w ogłoszeniu z 23,5 k)
2. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-0-jtdm-ID6Dq4pg.html
VIN: ZAR93900007280298 (obniżył cene w ogłoszeniu chyba z 21,9k)
3. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-idealna-technicznie-i-wizualnie-pelna-historia-bez-wkladu-nowa-cena-ID6DtqXe.html
VIN: ZAR93900007276607
4. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-0-jtdm-2009-skory-klimatronic-zarejestrowany-ID6DuMfz.html
VIN: ZAR93900007246120
Jestem laikiem i na ewentualne oglądanie pojedzie ze mną domorosły mechanik który ma doświadczenie jedynie w vagach.
Dzięki z góry za wszelko pomoc.
Dziękuję za opinie Tobie i innym.
Auto jeszcze nie kupione. Kusi tym, że krajowy z w miarę klarowną historią (właściciel ma stosy papierów), martwi tyle napraw.
No i to, co piszecie o silniku. Dotychczas przyzwyczajony byłem do motorów benzynowych, z których tylko jeden doczekał się prawdziwego remontu.
Siemanko, ktoś coś wie na temat tej brery, oglądał widział słyszał?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6DlLv2.html
Witajcie, to moj pierwszy post i pierwsze poszukiwania alfy Romeo 159 2.0. Szukać można w nieskończoność, zazwyczaj trafiają się składali na miejscu pomimo super aukcji. Trafiłam na jedną okazję niedaleko Opola, czy ktoś z was może coś o niej wie? Szukam samochodu dla siebie i małego dziecka więc nie chce źle trafić. Pozdrawiam
Poniżej link do aukcji: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-idealna-technicznie-i-wizualnie-pelna-historia-bez-wkladu-nowa-cena-ID6DtqXe.html#0f24983110[/url]
[MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] Wczoraj jeszcze działał. Ktoś już zdjął.
https://archiwum.allegro.pl/oferta/a...664171540.html
Przebieg jest OK
Drugi, ten ma go od 9 lat, auto od kolegi. Jeszcze fakturę zakupu mają.
Prywatny sprzedawca, wydaje się być ok i raczej nie ukrywa nic.
Nic no, uciekam z E46 na które muszę wpakować 6k i nie uśmiecha mi się brać wozu, do którego na dzień dobry wrzucę 6k. Ogólnie rynek jest obecnie straszny dla kupującego :(