Żebyś tylko prawiczkiem nie umarł.
Swoją drogą to ile masz $$$ na tę zabawę? Skoro szukasz V6 to chyba z 15k masz, nie? Zbliżona kwotę chciał ostr za swoją.
Printable View
Żebyś tylko prawiczkiem nie umarł.
Swoją drogą to ile masz $$$ na tę zabawę? Skoro szukasz V6 to chyba z 15k masz, nie? Zbliżona kwotę chciał ostr za swoją.
No ja też bym max 8k mu zaproponował, zważywszy, że miał tam parę rzeczy do ogarnięcia.
a zdążysz jakąś kupić zanim część trafi na złom, a druga zacznie drożeć?
No bez jaj, waciki by sobie za to kupił ?? to już lepiej jeździć i zajeździć testując np. ile TS na jednym oleju zniesie.
Nie jestem fanem Gtv jakimś strasznym, kibicuję Ci w zakupie, rozumiem że Vka to Vka. I że to może być powód zakupu auta sam w sobie (ja np. za 166 nie przepadam, gdyby nie silnik ani bym na nią nie spojrzał, ale o ile wiem Ty budę, wnętrze Gtvki cenisz sobie i nie tylko dla silnika ją sobie sprawiasz. Podziwiam wręcz pedantyczne zbieranie informacji, tabelki itp.
Ale popatrz realnie - wóz po 2 właścicielach (!), pewną historią (!) jak dobrze zrozumiałem bez zim i bez rdzy (!) , z jakimiś bzdetami.
Limitowana wersje TS? Takie "limitowane" jak np. Lancii Delty (cośtam ostatnio czytałem o niej i po prostu się załamałem, czym są te limitowane - inny kolorek tu, inny tam, jakieś nic nie znaczące pierdołki typu felga - i już "limitowana" :) mają poczucie humoru Włosi naprawdę czasem :) przypuszczam że w przypadku Gtv to takie samo limitowanie).
A najzabawniejsze jest to, że taki mój środek wygląda na bardziej 'limitowany' niż w Edizione Sportiva. Ogólnie ta jej 'limitowanie' o kant dupy potłuc. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/03/235.jpg
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Większość tych limitowanych Alf, wymyślali Niemcy, na swój rodzimy rynek.
No już bez przesady :P Taki Cup był głównie na rynek angielski. Były limitki też na Australię i Japonię.
A to że akurat mi się najbardziej podoba ES to swoją drogą. Dla jednych jakieś takie limitowane edycje nie przemawiają - dla mnie owszem.
Każdy ma jakieś swoje widzimisie. Będe szukał aż znajde taką jaka mi się będzie podobać i dla mnie będzie jedyna w swoim rodzaju :)