-
Witam Mam problem z 147 16v 120 ,pilnie poszukuje mechanika ,jestem z Ustki wiec w gre wchodzi okolica a nawet trójmiasto jak będzie trzeba ,wiec do wymiany rozrząd,hałasuje straszecznie i nie ma mocy .Błędów nie ma ,przepływka sprawdzona ,możliwe że coś z rozrządem. Dlatego Panowie gdzie w okolicy jest spec i nie mówie o Diug z wiadomej przyczyny :) ?
-
jak masz problemy z rozrządem to nawet jej nie odpalaj tylko laweta i do mechaniora. Możesz tylko pogorszyć sprawe
-
Piket ale ładna ta 156, bywasz w Słupsku ? Bo chyba widziałem taką ostatnio :)
-
Bywa, Świetny motor :) tylko trochę mały:o szukam czegoś na zamianę z 3,2
Tak żeby mieć fajnego klasyka.
-
To jak szanowni Państwo ? Umawiamy się dziś lub jutro wieczorem ?:)
-
-
-
Generalnie nie sprzedał bym, ale postępująca korozja progów i nadkoli zmusiła mnie do rozstania się z autkiem. Zawiodłem się tylko na blachach. Po tej zimie lakier nawet przy klamce tylnej zaczął odpadać. Nadkola tylne oba skorodowane. Prawy tylny próg miał dziurę wielkości pięści i musiałem już szpachlować. Na podłodze wyszło pięć dziur wielkości śliwki, a przy wzdłuż progów można było także palca wsadzać. Gdy zajrzałem do progów przez otwór serwisowy po ściągnięciu tylnego koła, to z blachy w środku nic nie zostało. Ta duża gumowa zaślepka otworu serwisowego sama odpadła bo nie miała już na czym się trzymać, także nie musiałem jej ściągać. Poza tym to nieszczęsne falowanie na które nikt nie ma lekarstwa również przyczyniło się do sprzedania. Coraz częściej świecący się ABS. Do dynamiki i komfortu jazdy nie mogę się przyczepić, to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy jaka mnie spotkała w Alfie. Nie wiem jeszcze co kupię.
-
mam złe przeczucie :(
pozwole sobie spytać, ile dostałeś?
-
Panowie i panie, zapraszamy w sobotę 12.07.2014 do kołobrzegu o godzinnie ~17 na spot, ma być troszkę ludzi. Rybka i względnie piwko. Ktoś coś rokuje ?