dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam ;)
Printable View
dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam ;)
pozdrowienia dla niebieskiej 156 sedan stojącej pod salonem z urządzeniami do solarium w Mikołowie
pozdrowienia dla pani w białej Julce SWD 03... spotkanej pod skarbowym i pod sparem w Wodzisławiu
Pozdrowienia dla "alfaholika", którego zaczepiłem w Krakowie na stacji, czarna 75.
Szkoda tylko, że gość nie lubi naszego forum i forzaitalia :)
Pozdrawiam oramkowaną 166 (przed liftowa) rej. KOL... kolor granatowy metalik. Stała zaparkowana pod pocztą głowną w Tychach około 13:30.
a ja pozdrawiam srebrną gtv albo spider ( nie pamiętam co to za model) jechałem kawałek za Tobą na 94ce od świateł koło w Strzemieszycach zjeżdżałeś w kierunku saint gobain. Mrugnąłem ci długimi i machnąłem ręką ale nie wiem czy widziałeś:D
Co prawda zderzak jest pociągnięty tylko podkładem, ale żeby od razu lakier odłaził warstwami? Nie zauważyłem ;) Dopiero zacznie odłazić, bo moja dziewczyna ubiła na śmierć sarnę (menda przechodziła przez jezdnię w nieoznakowanym miejscu ;), więc lewy błotnik jest średnio ładny. Tak czy inaczej, pozdrawiam.
Pozdrawiam czarną 147 koło której parkowałem dziś przy Tesco na Towarowej w Tychach nr. rej. ST...5C oraz czarną Giuliettę która ok. godz 15 przepuściła mnie na Armii Krajowej :)
Pozdro dla JAMROZW dzisiaj na swiatelkach w Cz-Dz.
Pozdrowienia dla misi, która stała dziś po Pledanem skoczowskim i mnie nie poznała :)
Pozdrawiam czerwoną 166 z czarnym dachem (chyba z przodu miała ramkę, z tyłu na pewno chrom), którą mijałem dziś koło 16:20 w Bieruniu. Machnąłem, ale bez odzewu.
Pozrodo dla srebrnej alfy 147 widzianej na Radlinie:)
Pozdrowienia dla kogos w 159 sportwagon SB... jadącego S1 w stronę skoczowa ok 23. Awaryjki byly bez odzewu... No i wielkie pozdrowienia dla Misi z którą to o mały włos nie wylądowaliśmy na barierkach na wlocie do Skoczowa :D:D:D
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla kogos w 159 sportwagon SB... jadącego S1 w stronę skoczowa ok 23. Awaryjki byly bez odzewu... No i wielkie pozdrowienia dla Misi z którą to o mały włos nie wylądowaliśmy na barierkach na wlocie do Skoczowa :D:D:D
Panowie, który z Was dzisiaj tak się spieszył na A4 KRK-KAT ?
Ja 147, stałeś za mną na bramkach, później kawałek jechaliśmy razem.
Pozdro dla posiadacza 156 przed FL , kolor czerwony , rej. SJ (coś tam) który stał dziś na parkingu C -1 w Silesia City Center po godz. 16 ;)
pozdro dla oramkowanej 147 z wiszącą linka ręcznego :) stojącą dziś na Shellu na trasie w kierunku wisły (mikołów)
Pozdro dla srebrnej 156 na parkingu pod kaflandem przy Bratyslawskiej :)
Pozdrawiam srebrno-beżową 147FL na ramkach widzianą rano o 8:35 na rondzie przy Kolbego w Oświęcimiu
Pozdro dla kierowcy 159 DW napotkanego dzis na trasie Mikolow-Kato.
z kim dziś dwukrotnie się witałem na żywcu ?? ciemna 147 na blaszkach ZSW ???
Kto przypuścił wczoraj około 23:00 taki atak czarną 159 sedan SRB, od Świerklan, przez Jankowice, Rybnik-Popielów i poleciał dalej w kierunku Wodzisławia? Chłopie, 140km/h po tych dziurach na Niepodległości to zabójstwo :P Ale widać było, że kostka w lesie dała do myślenia, bo dogoniłem :P
Pozdrawiam kierowcę czerwonej "chyba 147" spotkanej w sobotę między Kozami i BB, który machał, a ja się zagapiłem i nie zdążyłem odmachać.
I kierownika czarnej 159, który pomachał mi w Skoczowie na wiślance.
to ja to ja :P 145 ale ważne że kolor się zgadza :D wlokłem się do szkoły... :(
Pozdrawiam kierowcę 147 FL czerwonej o rej. SK xxxxU, zaparkowanej na ul. Grota Roweckiego (przy skrzyżowaniu z Niepodległości).
A ja chciałbym pozdrowic kierownika w czerwonej Alfie 147, końcówka 469FF na klubowych ramkach w Łodzi, ulica Strykowska, obok cmentarza....ja jechałem akurat dostawczakiem :)
po raz kolejny pozdrawiam właściciela 159 ciemnej na SPS parkującej w Jastrzębiu Zdroju na ul.Wiejskiej :)
w katowicach - zarzeczu czesto mijam czarna alfe 156 na SMI i zawsze macha :) kobieta :)
kto parkuje na parkingu elkopu czarna 159 SW na ramkach ?
Pozdrowienia dla czarnej brery spotkanej w sosnowcu na 11 listopada dziś o 7.45 :) awaryjne i długie były :)
Fajnie brera się prezentuje na szarych drogach, ale jeszcze rok zanim Ją kupię... eh...
Cały czas na forum dużo ludzi ale nie widze nikogo z moich okolic... :( Jestem z Mielca srebrna 156 JTD, staram sie pozdrawiać innych choć od nie dawna mam AR ale jeszcze nikt nie odpowiedział.