tak tylko ustalmy godzine 15 czy pozniej? slavol gadalem z grzechem jest za tylko nie moge sie dodzwonic do kierownika zamieszania:) wrazie co rano napisze :) jak sie dodzwonie
Printable View
tak tylko ustalmy godzine 15 czy pozniej? slavol gadalem z grzechem jest za tylko nie moge sie dodzwonic do kierownika zamieszania:) wrazie co rano napisze :) jak sie dodzwonie
no cóż jak się cieplej zrobi to zapraszam na karczek do mnie na ogródek i mam nadzieję że zarząd wybaczy mi tego alzheimera. no i zapewnienie że w 2012 nie będę kandydował na prezesa i będę popierał obecne struktury zarządzające.
masz za mały ogródek ..wienc to ja zapraszam do mnie
No...... to z połowy winy wybrnąłeś, a reszta win zostanie darowana po degustacji..... bo na Żonę można liczyć ;)
Jutro o 15-tej?? Jak najbardziej....
Borsuk - troszkę daleko i zimno na ogródek, ale te bunkry mnie korcą. Tyle że prezes mniej zainteresowany, co dziwne bo to taki nieokrzesaniec więc w lochach powinien czuć się dobrze ;)
slaweczku jutro impreza jak sie umawilismy, a ja z toba na koniec swiata pojade ja wiem ze ty i bunkry w jednym wieku :) ale mozemy pojechac ! oby byla tylko pogoda
wejdziecie i za 100 lat znajdą wasze czaszki jeszcze w kaskach z palcami między szczękami poobgryzanymi z paniki do pierwszego paliczka i kluczykami od alfy leżącymi na miednicach
uwaga michu otwiera klub szyfrantow
hehe :) i co lotnisko czy wyjazd dzis w koncu ? Tomasz, Ty jestes mistrzem szyfrantow tutaj jako prezes klubu i szyferow tysz ;pp
wyjazd
jak chcecie poczytać prawdziwe szyfry to poniżej link:-)
http://www.fiatbravoklub.pl/forum/vi...p?f=130&t=3498