Czy ktoś wie gdzie wyłączyć wyskakującą informację o otwartych drzwiach?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś wie gdzie wyłączyć wyskakującą informację o otwartych drzwiach?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Szczerze to w moim radiu z Androidem nie ma takiej funkcji albo jej nie aktywowałem. Ciekawe bo mam moduł canbus i inne rzeczy jak wsteczny czy sterowanie z kierownicy działają. Możesz jakieś zdjęcia wrzucić?
Pany pytanie. Szwagier chce 2din w swojej 159. Z montażem nie będę miał problemu, powiedzcie mi tylko jedno- kilka z nich wygląda identycznie tj xonrich, eunavi, erisin itp. Czy jest między nimi jakąś różnica w jakości czy to wsio ryba bo i tak wszystko chińczyk? Pytanie bierze się stąd, że jemu pasuje najlepiej jakby było na allegro (raty) a tam tylko eunavi i erisin a tu na forum wszyscy chwalą tego xonrich, a jego z kolei trzeba kupić na Ali i wydać tego tysia od ręki.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
Mi się wydaje, że wszystko jest na tych samych podzespołach.
Co do kupowania w polsce to marża jest zatrważająca.
O czym ty piszesz? On nie chce pajoniera czy innego sony tylko chińczyka który jest dopasowany do otworu i sterowanie z kiery działa.
Kombinacje, o których mówisz miałem ja, kupując radio gms - ramka i moduł do kiery.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
Mam Brerę wyposażoną w radio Navi. Mam pytanie, a się nie znam.
Czy po zamontowaniu radia na androidzie są dostępne statystyki auta takie jak są w radiu fabrycznym, w opcji TRIP (spalanie, czas jazdy, ilość km, ilość km do końca paliwa, przełączanie TRIP A - TRIP B itp.)? Bardzo mi na nich zależy.
Jak zrobisz osiowanie po montażu radia to powinny te opcje być dostępne na wyświetlaczu w zegarach jak w wersjach ze zwykłym radiem.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Dzięki za odpowiedź. Już teraz jest taka możliwość, że pomiędzy zegarami są wyświetlane statystyki, ale tylko dwie naraz. Trzeba przewijać i przeklikiwać, odrywać wzrok od drogi.
Chciałbym żeby wszystkie były na jednym pulpicie tak jak jest to w fabrycznym Navi. Myślałem, że może powinna być taka opcja w radiach multimedialnych, albo polecacie jakąś aplikację na androida na której fajnie to działa? Oczywiście ta aplikacja musiałaby być do zainstalowania na tym radiu.
Jak to bym chciał wyświetlanie cyfrowo aktualnej prędkości między zegarami ale chyba nie da się tego zrobić... :(
Testował ktoś Vivid Launcher? Wczoraj zainstalowałem - dość responsywny, dobrze zorganizowany.
Niestety ta nawigacja na ekranie głównym nie wyszukuje mi żadnego adresu albo nie wiem jak jej użyć.
Załącznik 285022