Bardzo przyjemny jest QD Finish Kare #425 i rozsądny cenowo. Za 60 zł masz prawie litr.
Printable View
Bardzo przyjemny jest QD Finish Kare #425 i rozsądny cenowo. Za 60 zł masz prawie litr.
Hmmm, chyba się skuszę :)
Zastanawiam się jeszcze nad POORBOY'S WORLD SPRAY & GLOSS, najwyżej wrócę do sprawdzonego AF.
Moj najnowszy pomysł na leniucha - Menzerna power protect (albo af tripple) dodo juice wax pro i af qd z sealantem. Test w weekend.
Powoli zbliża się czas nowego zakupu szamponu (obecnie kończę marketowy) i zacząłem się zastanawiać jaki wybrać. Śledząc wątek widywałem SG Strawberry i to był mój pierwszy wybór, ale później zacząłem myśleć i to już nie było tak oczywiste.
Lista moich pomysłów oprócz Strawberry:
1. SG Sleek&Bubbly Premium Car Bath
2. CG Glossworkz
2. FK#118 Super Concentrated Shampoo
3. Koch Chemie Nano Magic Shampoo
4. PB Slick & Suds
5. ValetPRO Wash and Protect Shampoo
Jest sens wydawać kasę na któryś z tych szamponów, czy kupić sobie SG Strawberry?
Kup co ci sie podoba. Wszystkie sa podobne.
Ja mam od SG, jest OK. Kup dobrą rękawice ;) Nie polecam rękawicy Meggsa.
No to wylosuj. Znaczna cześć zabawy to probowanie nowości :)
hej
zakupiłem polerkę DA i będe leciał w niedługim czasie jakąś małą korekte lakieru systemem DA megsa
moje pytanie, czy mogę bez obaw użyć polerki na wypiaskowanych tylnych drzwiach? Czy maszyna nie spowoduje mi w tych miejscach spustoszenia przy użyciu padów cutting z mf? Czy lepiej jednak nie leciec ponad foliami ochronnymi?? tam gdzie lakier miejscami jest już w białe kropki :/
każdy użytkownik 159 wie o co chodzi ;)
Nic ci się nie powinno stać z tymi odpryskami, możesz śmiało po tym jechać. Potem po prostu dobrze wymyj pastę z tych kropek.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2