I progi będą gnić....
Printable View
I progi będą gnić....
Marines~ kilka stron wcześniej było potwierdzenie informacji o wyprodukowanych kilku egzemplarzach, głównie w kolorze czerwonym..
Taktyka jest bardzo dobra. A w pół roku spokojnie będą w stanie zrobić grubo ponad 100k km na testach w "pełnej" budzie.
To będą testy ostateczne. Od dawna jeżdżą wypuszczone muły do testów poszczególnych komponentów. Na błotnikach z przodu mieli napisane np. "brake team".
Jeden egzemplarz nawet po PL jeździł.
OK, taki scenariusz rozwoju sytuacji jest całkiem prawdopodobny i logiczny. Wolałbym jednak, żeby już było po tych testach, a polityka sprzedaży jak w Apple, czyli możliwość złożenia zamówienia przez internety zaraz po prezentacji 24 VI ;-)
Tutaj były podawane informacje z różnych źródeł o tym że zostało już wyprodukowanych kilkanaście egzemplarzy. Oczywistym jest chyba że nie są to wersje sprzedażowe a raczej będą wykorzystane w prezentacji / prezentacjach. Daty też się pojawiały.
Jak się to poskleja to się układa w jakąś tam całość - no ale to trzeba chcieć bo najprościej to poddawać wszystko w wątpliwość.
Taka ciekawostka, Fiat 4-go lipca ma zaprezentować nową 500-tkę. Ciekawe czy też będą ją tak skrzętnie ukrywać do samego końca (chociaż tutaj będzie pewnie bardziej ewolucja niż rewolucja).
Szykują się zatem dwie bardzo duże prezentacje w FCA w zaledwie 2 tygodnie, nieźle.
Gdzieś już widziałem zdjęcia totalnie zamaskowanej pińcety, także nie za bardzo.
500 przejdzie tylko lifting, dostanie nowe lampy, zderzaki i kokpit z uconnect. To nie będzie wielka premiera...
Potwierdzam jeden egzemplarz (oklejonego czarnymi plastikami maserati) nadal jeździ , wczoraj przejechał w pobliżu mojego miejsca pracy (Bielsko-Biała) nawet przystanął wyskoczyłem z biura ale zdążył odjechać
Produkcja seryjna ma się rozpocząć w listopadzie.
Informacja za FB Project 952. Podobno potwierdzona z kilku źródeł.
http://www.worldcarfans.com/11506119...-june-24-debut
Widać już kawałek zderzaka. ;)