Ja jestem na bank. Robert nie martw sie wezme swoja zone. Dzis mamy pierwsza rocznice slubu to w prezencie zabiorę ja ze sobą hehe
Printable View
Ja jestem na bank. Robert nie martw sie wezme swoja zone. Dzis mamy pierwsza rocznice slubu to w prezencie zabiorę ja ze sobą hehe
No to fajnie trochę nas się zjedzie na spontana :D
Panowie no to godzina 18 40 pod Nomi ;)
Chalenge actept :D
Spoko dzis bylo. Tylko ja sie jednak zastanawiam czy jedziemy z nimi pod te namioty, czy jednak robimy swoje spotkanie. Bo i tak my staliśmy dzis oddzialnie i oni stali oddzielnie. Co o tym myślcie?
Ogólnie powiem tak iż :D mnie się podobało, wydaje mi się że dlatego staliśmy oddzielnie bo im głupio było że nasze alfy tak zajebiście wyglądają na tle ich samochodów :D:D:D:D i zauważcie że nas było najwięcej :D:D:D:D:D, trzeba się lepiej poznać z chłopakami, bo my alfiści jesteśmy bardziej przebojowi niż inni kierowcy :D:D:D:D:D i też może im głupio było :D są do ogarnięcia :D
No fakt, że wygląd naszych alf może onieśmielać co niektórych :P moje zdanie jednak było by takie żeby zrobić taki spocik we własnym gronie i najpierw trochę lepiej się poznać wewnątrz klubowo :P
A mnie to ryba :D W zielonej dolinie więcej ludzi by było ;) Piotrek no dawaj ;p Wiem że nie chcesz żeby żona wracała 50 km Twoją Alfa ;p więc Uniaczem zajedź ;p
Jak cos to kolo 60 będzie :p apa jak mi sie uniacza uczepili hehe to ja wam pokażę jak cos to uno przyjadę hahahaha
To ja przywiozę czarny spray:D
- - - Updated - - -
Piotrek a jak tam żona po wczorajszym "pożegnaniu" płocka? ;D