I tutaj Cie zaskocze;-) mój znajomy ma firmę montujacą gaz do diesli (głównie ciężarówki) chociaż kilka osób, głównie posiadacze dużych SUV, montowalo u niego lpg. Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć na ten temat, zapraszam na PW, pogadamy sobie;-)
Printable View
Prawie jak te wysmiewane passerati na tym forum.wynik nie do osiagniecia przez alfalawetowozy.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Mi na trasie do Chorwacji(aktualnie jestem na wakacjach) po przekroczeniu granicy PL paliwo zaczęło się wylewać przez wlew. Poziom paliwa wzrósł gwałtownie i cały czas przybywa. Teraz mam spalanie -2l/100km
Dobre dobre☺to tak jak u mnie,na wakacjach.jak laweta zabujalo w hiszpanii na rondzie to paliwo z baku sie wylalo
Za granicą na lawecie na Polskich tablicach chociaż siary nie ma takiej - myślą, sprowadził - z Polszy , tam dbają :) , marti kto z dzieckiem jeździ 180 ? :/
Nie ma siary bo to alfa. O np ja jezdze☺
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Ale moge sie pochwalic
;-) np ja:-D ale tylko i wyłącznie na autostradach, przy bardzo dobrych warunkach atmosferycznych (suchy nawierzchnia, dobra widoczność, umiarkowany ruch). Weź też pod uwagę, że to co na liczniku, do rzeczywistej prędkości ma się nijak. Opony 225/40/19.
Poza tym, uważam autostrady za o wiele bezpieczniejsze drogi od tych krajowych. A na tamtych jeżdżę zgodnie z przepisami. Właśnie zw względy na słaba jakość dróg (choć widać już poprawę) tereny zabudowane, zarośnięte pobocza itp itd:-)