Pozdrowienia dla ładnej brązowej 159 SW na rejestracji TK na ramkach stojącej dziś pod biurowcem na Armii Krajowej 19 w Krakowie :)
Printable View
Pozdrowienia dla ładnej brązowej 159 SW na rejestracji TK na ramkach stojącej dziś pod biurowcem na Armii Krajowej 19 w Krakowie :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 dziś ok godziny 12 w Bliżynie ;)
Była piątka.
Pozdro dla kierownika czerwonej 156 SW widzianej wczoraj na ulicach Warszawskiej>Zagnańskiej>Żelaznej. Wariat z niebieskiego Picanto :]
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 TK.... (wczoraj chyba była na spocie) widzianej dzisiaj po 7 na skrzyżowaniu ul.Wrzosowa ul.Popiełuszki koło Castoramy. Jechałeś w stronę Bukówki ja skręcałem w stronę Morawicy.
Pozdrawiam Kolegę z 159 TK.... na ramkach forum widzianego wczoraj po 16 parking koło piekarni Złoty Kłos w Kielcach osiedle Barwinek :)
Srebrna GT na ramkach klubowych rej. TSK, czarne felgi, widziana dziś ok 14 w Skarżysku koło Zeorka, czyja? :d
pozdrawiam
Pozdrowienia Pani Agnieszko od byłego wychowanka z Bliżyna;) Często widuję czarną GT w Skarżysku ale nigdy nie zwróciłem uwagi na kierowcę, teraz już będę pamiętał ;)