Kto porusza się bordową 166 FL na opolskich blachach z ramkami AH?
Printable View
Kto porusza się bordową 166 FL na opolskich blachach z ramkami AH?
Ja :D
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 widzianej dzisiaj w Krapkowicach po godzinie jedenastej :D Machałem z białego Iveco, ale kolega był zbyt zajęty jazdą :D :D
A to pewnie ja.Gdybyś jechał swoją na pewno bym odmachał. :D
Ogółem już Cię chyba drugi raz widziałem. Często jestem w Krapkowicach właśnie tym Iveco także miej to na uwadze i do zobaczenia :D
Będę się rozglądał.Do zobaczyska :D
pozdrowienia dla bartka z czarnej 159 z prszki miła rozmowa pod baloonem w kluczborku
- - - Updated - - -
byłem w sobote w karolince kilka alf mijałem pozdrawiałem ale bez odpowiedzi pozdrawiam
podzielam Twoje spostrzeżenia, mało kto pozdrawia, a jeszcze mniej odpowiada. Pewnego razu pod Olesnem mijałem kobietę w czarnej 159 (OOL) i pozdrawiałem ale bez odzewu. Miniony weekend też ją mijałem ale już nawet się nie starałem. Podobnie zresztą sprawa się ma w Opolu.
może spotkamy się w wołczynie alfisci alfaholicy na dniach wołczyna w ostatni weekend czerwca postaram sie o miejsca w jednym miejscu gdzie jest sporo gapiów i ludzi ktorzy z pewnoscią chetnie obejrzą nasze BELLE moze scigniemy kilka fajnych alf moze matejko by zechciał nas zaszczycic soja147 gta będę pisał co i jak choc czasu niewiele ale u nas kilka ale bedzie z kluczborka rowniez msle ze praszka wieleuń też nas zaszczycą pozdrawiam
Również pozdrawiam i wzajemnie dzięki za spotkanie! :)
Co do Alf w Klb to raz mi ktoś odmachał w 159, ale w 156 już nikt.
Niestety ostatni weekend czerwca mi nie pasuje, ale jestem za spotkaniem 7-ego albo 13,14-ego czerwca.
6 czerwca wybieram się do Czech na zlot (kto jeszcze jedzie?) w temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._jeseniky.html