Ale wam pogoda dopisala ;). A ja sie musza bujac w pracy. Pozazdroscic wam. Koniecznie zdac relacje. Nastepnym razem biore L4 !!!!
Printable View
Ale wam pogoda dopisala ;). A ja sie musza bujac w pracy. Pozazdroscic wam. Koniecznie zdac relacje. Nastepnym razem biore L4 !!!!
Frekwencja dopisała i pojawił się ładny przekrój egzemplarzy. Było na czym oko zawiesić. Ogólnie świetnie się udało gdyby nie to że peleton tak zapierd..ał po dziurach że takiej traumy moje auta jeszcze nigdy nie przeżyły. Gdybym przyjechał 166 to z pewnością bez strat by się nie obyło. Kolumna się roz...bała i dojeżdżaliśmy na raty, dobrze że nie z częściami w bagażniku :sarcastic: bo niektóre odcinki to istny tor przeszkód. Dlatego postanowiłem wrócić na własną rękę, po ludzku :)
Ja juz jestem w domu.Dzieki Wszystkim za Mega Fajna atmosfere,bylo poprostu Superowo.Mam kilka fotek,wrzuce jak bede mial chwilke,no i oczywiscie czekamy na reszte fotek i filmow.Pozdrowionka i do nastepnego razu:).
Tempo przejazdu do harendy zdecydowanie za wysokie. Powrot o wiele spokojniejszy przez co bez przygod. Ogolnie impreze oceniam bardzo dobrze. Kolumna 32 samochodow w tym 29 alf robila wrazenie:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Fakt,tempo bylo niezle,troche za szybko ale dalismy rade,wszyscy wrocili cali i zdrowi:).
Wysłane z mojego Nexus 4
Ja niestety musiałem wracać z Harendy, w swiebodzicach miałem felgi do odebrania - przy okazji zakup udany i szczesliwie dojechałem do domu..
Pozdrawiam wszystkich dzis obecnych miło było spotkac sie i porozmawiac .
Ludzie głowy wykręcali hahaha mega fajna trasa gdyby nie te dziury na niektórych odcinkach... No ale ogólnie jestem super zadowolony, dziękuję za możliwość posadzenia tyłka w pięknej 159ce;] i posłuchania v6... Morboba, 1szy raz widziałem brere na żywo i to od razu 3.2... Piękny czerwony spider ehhh Super atmosfera, no i wielkie dzięki dla Pawła który to wszystko zorganizował ;]
Panowie, wszelkie fotki, filmy etc proszę wrzucać na serwer FTP:
host: murgall.tk
login : alfa
haslo alfa1234
połączycie sie za pomocą programu FileZilla, tam skopiujcie wszystko co macie, powstanie galeria i film ;) Są tam już 3 pliki serwerowe, ale tym sie nie przejmujcie. Dzięki za mega atmosfere, tempo było wysokie, tarcze fioletowe, 30% klocków na felgach, ale było warto ;)
Tempo zarzuciliście niezłe, moje zimówki w zakrętach piszczały i rady nie dawały :D
Było naprawdę git ;)
P.S. O jaki ten filmik na YT chodziło z Pawłem :D? Gadaliśmy o tym na parkingu na koniec ?