brak czegoś świadczy tylko o tym żeby się dowiedzieć dla czego tego czegoś brak
i tyle
Printable View
Krótko zwięźle i na temat, ale jeśli ktoś nie ma pojęcia o kupowaniu używanego samochodu to i tak nie zrozumie :)
No niestety wszędzie szerzy się kombinatorstwo. Może polecę zbyt ostro ale użyłbym słowa mafia, bo jak wytłumaczyć ściąganie samochodu powypadkowego z niemiec do polski, porządna naprawa i znów wywóz do DE w celu sprzedaży. Naprawdę gdy się w to wszystko człowiek wgłębi można się poważnie przerazić.
EDYTA:
Akurat filmik nawiązujący do tematu...
http://www.youtube.com/watch?v=kRvzjN1kC6Q
po 1 krajcoka jest przemalowany,po 2 i zaraze po 1 niejest w orginale,i drapniety tez był:),po3 30 tys to ja niechce wydac i tyle-ja mam w co inwestowac:)niz tracic na inwestycji jaką jest samoch:)a tymbardziej alfa co spada z ceny:) ,a jakbym miał zamiar wydac wiecej to bym kupił gt kompota 35 ale bardziej w orginale:)kiepsko wnioskujesz najtansze oglądałem 18-24:),1 co oglądałem klubowa czerwona gt 23 ,mega zadbana itp:)ale to przez tel.nazywo,juz w maline wpadała ityp.aa w sumie wkoncu poszła sporo tanieji niz chciał:),2004,2005-cena koło 20-22 to niejest za pół ceny tylko normalna,nieszukam za 13,12 tys:),mądrala??jakbym był taki głupi jak piszesz to 1 bym juz kupił:)a nie 14 widział,testował itd,:)))jeszcze niewidziałem takiego blacharza,lakiernika co nawet małego sladu niezostawi po sobie:)a jasne ze znajde orginał:))aa i nawet znalazłem:)
- - - Updated - - -
to miałem na mysli:)ale juz jest sygnał jest,ze czegos brakuje,niebezpowodu:)
- - - Updated - - -
pojęcie mam o kupowaniu uzywanego samochodu:),juz 6 sztuk kupowałem,a i plus pomagłem kupowac 8:)wiec mysle ze doswiadczenie mam:)jak na młody wiek:)
I właśnie przez takich ludzi rynek samochodów w Polsce wygląda jak wygląda. Typowy przykład poszukiwacza igiełeczki za półdarmo. Pewnie że znajdziesz... jestem tego 100% pewny że znajdziesz samochód w którym Twoim zdaniem nie było nic kombinowane. Ooo widzę że jesteś z Radomia, poszukaj u siebie w mieście na bank znajdziesz porządnie przygotowane igiełeczki ze Szwajcarii za niedużą kasę. Po co jeździć po Polsce skoro masz pod nosem?
tu natomiast właściciel lubi niezaburzoną połać blachy bez znaczka bertone z jednej strony
natomiast pasażerce własciciela tego auta znaczek bertone na tyle sie podoba ze dumnie widnieje na boku GT
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9j...C32268138.html
pól darmo?to według ciebie ile ma kosztowac gt z 2004,2005?? skoro 2007 nawet zadbane zaczyna sie od 26tys??a ty kolego typowym trollem klubowym jestes co nic do tematu niewnosisz:))W Radomiu są i szroty,jak i dobre samochody:)a wiem do Jasła pojade tam to same igły:)))))wypasione pewnie :),a pozatym jest pare alf na tym forumkupione w Radomiu:)i np własciciel 156v6 po pełnym fl jest zadowolony:)
Jak już tu prowadzi się wywód to nie bede zakładał nowego tematu. http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C32260822.html co myślicie? ZNACZKI PO BOKU SĄ :D
Ale to że ktoś kupił samochód i jest zadowolony o czymś świadczy? Przecież pisałem że da się zrobić samochód tak że będziesz zadowolony. Dowiesz się o przeszłości w momencie wypadku czego oczywiście Ci nie życzę? Ile powinna kosztować zadbana GT? Domyślam się że tyle co w niemczech...
http://suchen.mobile.de/auto/alfa-ro...150000&lang=de
do tych kwot dolicz sobie 1500 zł opłaty 1000 zł transport. Ale czywiście nie liczyłbym na niemalowane auta za tą kasę bo za granicą po prostu każdy ma w dupie czy było malowane czy nie. Niestety takich mamy kupców i to oni krztałtują nasz chory rynek. Znajomy sprzedaje octavie z oryginalnym przebiegiem 340kkm, przyjechał kupiec zobaczyl przebieg i stwierdził że nie kupi, kolega spytał czy gdyby na bdziku było 205 to by kupił? Klient stwierdził że by się zastanowił i właśnie dlatego w polsce z przebeigami jest tak jak z ceną: "do negocjacji".
Dalej sądzisz że nic nie wnoszę do tematu i próbuję trollować? Próbuję Ci uświadomić że niewiele wiesz a się mądrzysz.
Jesteś z radomia popytaj znajomych o handlarzy ze swojego miasta. Masz niedaleko, wierz mi dowiesz się ciekawych rzeczy, choć może to zmienić trochę Twój światopogląd... :)
dobre:))chyba w głowie ci sie poprzestawiało od jazdy na 19 passatem i kregosłup ci pada i piszesz takie głupoty:)))wstawiłes z mobile,strone co ci pasowała:))a juz o2500 euro sa,a kolega belfer wczoraj wspominał ze za 4200 euro jest ciekawa gt:))ty w sporu tematach pouczas itd:)i pitolisz:),wiem zadrosc :))jezdzisz dupowozem:)))a jak pomyslisz ze ktos fajne sportowe gt kupi:)i niemusi jezdzic taki dupowoze to az cie sciska:)))
- - - Updated - - -
ty sie mądrzysz a nie ja :))to ile gt oglądałes??ile testowałes???znajomy bociana gt z 2007 sprzedawał za 26 bezwypadek i zadbana.no to 2004,2005 20-22,normalna cena
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/porady_przy_zakupie/109402-alfa_159_wersji_ti_opinie-2.html w tym temacie tez niejezdziłes a mądrzysz sie:))
- - - Updated - - -
ciekawe jak oberwała dołem bo takto tragicznie niewygląda:)aaa co do znaczkach na bokach to nieraz są na miejscu:))i spachla tez jest:)tez