-
Weźmy pod uwagę,że ktoś (odpukać) złapie kapcia,lub będzie miał drobną usterkę. Lepiej wyjechać trochę wcześniej niź się stresować i gnać 200km/h [emoji6]
-
Otóż to. Tak wiec ja proponuje Zbiorka 6:15, WYjazd 6:30 . :) Jesli chociazby 4 osoby z wroclawia, napisza pod moim postem ze wyjazd o 6:30 wtedy oficjalnie proponuje Napisac ze wyjazd o 6:30.
-
Ja się dostosuje ale po namyśle uważam że 06:30 wyjazd jest najrozsądniejszą godziną wtedy na spokojnie bez spiny można jechać
-
Ja z czosnkiem startujemy 5:15 z Legnicy z miejsca https://mapa.targeo.pl/shell,miejsce_5401251 dlaczego tam - bo nie da się go przegapić nie trzeba się tłuc po dziurach nie trzeba wjeżdżać w miasto nie trzeba znać kompletnie Legnicy żeby tam trafić wystarczy dojechać na A4 i 100m od zjazdu na Legnicę jest punkt zborny. BTW. kto chce flagi odemnie kupić to i tak musi poczekać aż dojedziemy do Wrocławia gdzie je odbieram. Peace i do zobaczenia na miejscu.
-
wtf zdublowalo posta... do usuniecia post xd
-
Rejestracja trwa tylko do 10.00, wyjeżdżając o 7.30 jesteśmy na miejscu około 9.30, więc późno, zrobił się zamęt, ale z winy organizatorów, że pozmieniali czas rejestracji, nic na to nie poradzimy już, dlatego zmieniamy czas wyjazdu na 6.30. Bardzo proszę pozmieniać gdzie się da i informować ludzi o zmianie godzin.
-
zrobione na glownym i na fb
-
Ja myślę że sytuacja chyba trochę przerosła i nas i organizatorów i przy takiej ilości samochodów liczmy że przyjedzie tylko 1000 alf plus goście rejstracja będzie trwała do wieczora do tego brak zaplecza socjalnego tylko jeden mac donald z paroma kiblami to chyba jakaś pomyłka przekonamy się na miejscu . Ja myślę że nawet jak wyjedziemy o 3 rano to i tak będziemy czekać na rejestrację . Pomyślcie tylko co się dzieje przed świętami pod marketami pary wolentariuszy nie rozwiąże problemu obym się mylił ale byłem na paru takich imprezach i wiem swoje . Zresztą przekonamy się na miejscu . Mi pasuje pierwotna godzina 7.30 ewentualnie 7.15
-
Pewnie jak będzie czekać 300 alf do rejestracji to ich nie odpuszczą chodzi w końcu o rekord a rekord tworzy się po to aby było go ciężko pobić. :) wolałbym osobiście 7:00-30 niż wstawać o 5 :D
-
Zaczyna się... A nie mówiłam :D