-
LSuchaj na tam jest to samo Parking ...domki tez sa pola namotowe jesli sie nie myle 5 zloty placilem za dobe od osoby chyba....sa dancingi bary dwa sklepy spozywcze pomosty plaze no sluchaj ja mysle ze nie oplaca juz sie zmieniac....bo to nie jest tak ze to ttylko jeziorko i plaza ...to jest caly duzy osrodek wypoczynkowy sa prywatne domki ale rowniez domki do wynajecia ...pola namiotowe liczne bary....grill/bary....no ale jak chcecie....
-
OK,nie ma problemu-dowiedz się dokładnie jakie koszta,co z rezerwacją i około 20 czerwca trzeba bedzie zamknąć listę i blokować miejsca w ośrodku.
-
znaczy ja i tak raczej za blisko mam swoja dzialke zeby tam nocowac
ale zapytam sie o domki pola namiotowe itp.
-
Z tymi kartami do naklejenia na zlot,wstrzymajmy się chwilę.Jeśli będzie pewna ta miejscowość Skrzynki to napiszemy Włocławek-Skrzynki.
Prośby o karty z nazwą nicku wysyłajcie na maila cuoresportivo@onet.eu bo na forum mogę kogoś niechcąco ominąć.Pozdrawiam.
-
Ja ponawiam pytanie: Czy będzie jakaś próba sprawnościowa? I nie chodzi mi tu o palenie gumy...
-
PietereQ nie znam tamtej okolicy, ale jezeli bedzie kawalek asfaltu to mysle ze cos wykombinujemy...
Pewnie chcesz żebyśmy tył Twojej GTV6 obejrzeli :D
-
Sluchajcie no droga asfaltopwa sie znajdzie ale jest to normalna droga..wiec jak zaczniemy tam szaleć to pieskie podjadą...a ja dzis tam byłem i no w sumie nie wiele sie dowiedziałem bo własciela Parkingu nie byłem ale zostawiłem swoj numer telefonu i powiedziałem co chce zorganizowac przekazano mi ze jest to bardzo mozliwe i wlascicel do mnei zadzwoni w celu dogadania sie i gadałem ze czesc placu bysmy przeznaczyli na postoj dla samochodow a druga czesc na pole namiotowe i on tam w zesonie wystawia taki wielki namiot Tyskiego i organizuje tam dancingi dobre zarcie grill obok jest boisko siatkowki a odnosnie domkow to lipa bo w sezonie nie wynajmuje na mniej niz na turnusy 7 dniowe....
-
No tak,ale nie każdy ma namiot.I co z noclegiem????? :( Ja namiot mam.
A propo przejazdu przez Włocławek to chyba trzeba będzie poinformować policję,żeby póżniej się nie przywalili.Trochę by mieli do wypisywania mandatów :D
-
No nie sądze Wy tam nie byliście tam w sezonie jest jak nad morzem pełno wczasowiczow to jest bardzo duzy kompleks wypoczynkowy na skrzynkach tez w tym samym miejscu odbywaja sie zloty motocyklistow.....takze to nie jest taklie sobie jeziorko w lesie....
[ Dodano: 2006-05-07, 15:47 ]
Raczej mysle ze namiot to naprawde nie jest problem uwiez mi jedna noc spedzona w namiocie nic sie nie stanie choc myusle ze i tak jak poczujecie ten Klimacik nad tym jeziorkiem to nie bedziecie zbytnio spać.:))
[ Dodano: 2006-05-07, 15:50 ]
Napisałem maila do autoryzowanego salonu Alfa Romeo w Bydgoszczy:
Witam.Na stworzonym forum dla milosnikow Alfa Romeo zebralismy sie i uzgodnilismy że zorganizujemy spotkanie(zlot to narazie za duze słowo) miłośników marki wymyslilismy teramin 1-2 lipca planujemy to nad jeziorkiem a poblizu Włocławka gdzie w sezonie jest pełno wczasowiczów......Czy jako autoryzowany serwis Alfa Romeo możemy liczyc na jakieś Wasze wsparcie może pomoc w rozleklamowaniu lub może sponsoring.Prosiłbym o odpowiedz i Pozdrawiam w imieniu wszystkich użytkowników Forum
Myslicie ze to dobry pomyśl??
-
No dawaj im wiecej osob sie zaangazuje tym lepiej....