info od tunera : komp alfy nie pamięta ilości programowań, przed wizytą w aso wgrywa się serię.
na pb98 robią 310ps i 420nm...
Ciekawe czy faktycznie serwis alfy nie jest w stanie tego wykryć..
Printable View
info od tunera : komp alfy nie pamięta ilości programowań, przed wizytą w aso wgrywa się serię.
na pb98 robią 310ps i 420nm...
Ciekawe czy faktycznie serwis alfy nie jest w stanie tego wykryć..
Przez obd pamieta, jest licznik programowan, sprawfzalismy to w witech i w autelu. Mozna zrobic w BL na stole i licznik sie nie podnosi, ale trzeba otwierac ECU. Jak cos sie bedzie dzialo elektrycznie z ECU to w FCA zawsze sie je odsyla i wtedy jest po gwarancji ;)
Chlopaki z DCF i celtic robia juz 320KM/435Nm na Pb98, benzynowej u siebie, robilem na razie 2 giulie 2.2jtd i one ida bardzo ladnie :) co do mm10ja to hamowalismy moja i wykres wyglada jak w zalaczniku :)Załącznik 248976
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
No mi w jetronik we wrocku powiedzieli ze 310 i 420nm. Ale twierdzą że licznik programowan się nie podnosi.
No właśnie a prucie kompa też zobaczą jak coś padnie...
Chyba jednak tylko box zostaje.
Ciekawe tylko ze racechip oferuje moce min +30%, każdy inny max 20%...
Na gwarancji, ale trzeba otwierac ECU, siedzi tam Bosch EDC17C69 i czytamy go w BL na stole
Przyrosty mniej-wiecej u nas w katalogu http://www.power-soft.pl
Wykresy wrzucamy tego co robimy na miejscu na FB, ale glownie zajmujemy sie file service.
a jakby dorwać drugiego kompa, na nim zrobić moda, a ori wsadzać tylko na wizyty w aso ?
Z kompami ciezko, pomimo ze sa robione w PL, dokodowac drugi w ASO mozna bez problemu, ale jest w nim zapisany przebieg i nie bedzie sie zgadzal z przebiegiem z innych sterownikow, a jak chcesz go dopisac bez ASO to tez trzeba otworzyc oba do przeniesienia immo :)
i tak źle i tak nie dobrze :D