Ktoś, coś doradzi? :)
Printable View
Ktoś, coś doradzi? :)
+- 1kkm +- 1 miesiac bylo pisane wiele razy pewnie i w tym watku. Warszawa ceny x2 odpowiednia stawka dla bogatych i kilka godzin. w bb 150 przeglad chyba po lebkach no ale w nowym aucie to co ma sie dziac - komp podlacza jak jest ok skasuja przeglad, rzuca okiem pod maskę i pod auto i jedz zdrow. pytanie czy Wwie cos wiecej czy tylko za kawke doplacisz i stanie auta w poczekalni. choice is yours
Jeżeli kogoś interesują koszty przeglądu, to dziś wykonywałem przegląd swojego Stelvio w ASO Lublin.
Koszty przeglądu OT1 po 1-szym roku Stelvio z wymianą oleju to łączny koszt 730 zł brutto.
W tej cenie zawiera się koszt samego przeglądu który jest liczony jako 1 RBG = 190 zł netto /233,7 zł brutto.
O ile pamiętam to w Szczecinie przy I przeglądzie policzyli mi poniżej 1k, drugi był już droższy, coś ponad 1k
Auto-Tim Opole, przegląd po 15 tys km za 693 zł brutto wykonany miesiąc temu.
W cenie przegląd (200 netto/ godz, policzone 1,5 godz), wymiana oleju i filtra.
Kabinowego nie wymieniałem bo auto ma 5 miesięcy.
Ktoś by mógł zweryfikować czy te ceny są OK? Wydają mi się nieco za duże...
Drugi przegląd.
Załącznik 287328
Zbliżał mi się ostatni przegląd gw przy 60tyś. Olej im zostawię bo oficjalnie na to potrzebny komp, filtr kabinowy wymienię sobie sam, pozostają świece z takich grubszych spraw. Można zmienić samemu? No i czy na moje słowo że zmienione nie będzie problemu?