niedziela o 16 pod kauflandem tak??
ja się zjawię jak reprezentacja śląsko - krakowska :)
Piter już pisał ze jak ktoś ma być również w krk i chce jeździć na kartach to robimy przedpłaty żeby zarezerwować tor... na chwilę obecną wychodzi po 50 zł...
Printable View
niedziela o 16 pod kauflandem tak??
ja się zjawię jak reprezentacja śląsko - krakowska :)
Piter już pisał ze jak ktoś ma być również w krk i chce jeździć na kartach to robimy przedpłaty żeby zarezerwować tor... na chwilę obecną wychodzi po 50 zł...
Ja mam chyba ostatnio pecha (fatum czy co) bo co odbywa się spot to albo wypada mi druga zmiana albo czyjeś urodziny, niewiem .
Co do gokartów to moja mała sugestia - koło chali kartingowej jw tychach jest dość spory parking, cicho , spokojnie no i grila możecie zorganizować i na kartach pośmigać
Może i ja przyjadę po raz pierwszy na spot, jak się wyśpię po nocce :lazy2:, o ile coś mi nie wypadnie. Gdzie jest ten Kaufland, na T?
R.Y.D.Z.U jak jedziesz z reala w strone tesco, mijasz hale targowe i zaraz jest niedokonczona szkola po prawej stronie, a na koncu tej szkoly jest wlasnie ta hala sportowa i na scianie namalowane graffiti jest, to wlasnie tam ;)
lesio80 odstaw jedne urodziny, nie procentuj i wpadaj :D
[QUOTE=kwiatu;321268]R.Y.D.Z.U jak jedziesz z reala w strone tesco, mijasz hale targowe i zaraz jest niedokonczona szkola po prawej stronie, a na koncu tej szkoly jest wlasnie ta hala sportowa i na scianie namalowane graffiti jest, to wlasnie tam ;)
Czyli na rogu Piłsudskiego i Tischnera, tak jak na mapce?
Tak też myślałem patrząc na ślady gumy na asfalcie :).
Dzięki.
Czyli spocik jest już na 100% w Tychach obok graffiti około godziny 16.00 w niedzielę 09,05,2010?? Bo być może wpadnę jak mi nic nie wyskoczy i chciałbym wiedzieć na pewno.
Kurde, miałem problem z netem ostatnio...
Czyli do zobaczenia jutro o 16:00 przy grafitti!!
To może jednak Bowling, na 18:00 możemy zamówić tor za 69zł, spokojnie pogra 6/8 osób a jak będzie więcej chetnych to można wynająć dwa. Co Wy na to?
Jestem za:)