Na pewno nie.
Printable View
Na pewno nie.
Witam alfaholicy! Jakiś czas temu wspomniałem, że sprzedaje belle alfa 90, jakiś czas temu zakupiłem nowy akumulator i odpaliłem maszynę, pomimo tego jak dużo osób z tego forum, że tak powiem "hejtowało" mnie że za dużo chce za nią, wystawiam ją za cenę 6.500 zł, oczywiście do dużej negocjacji, ponieważ szukam kogoś kto się nią zaopiekuje, auto oczywiście na chodzie, porobiłem kilka zdjęć, które dodam, abyście mogli zobaczyć. Jeszcze raz wspomnę silnik 2.4 turbo diesel 109.5 km, samochód ma opłacone OC, jest oczywiście na chodzie. Sprzedaje ją dlatego, ponieważ nie mam czasu, ani pieniędzy żeby się nią zaopiekować. Stoi w garażu i jest do obejrzenia w Żywcu, woj. Śląskie :)Załącznik 105904Załącznik 105905
Dobra! Kto jest z bliskiej okolicy i rzuci na nią okiem?
:) jeszcze dorzucę jakieś fotkiZałącznik 105908Załącznik 105909Załącznik 105910
trochę rudej na nadkolu, co widoczne na zdjęciu, nie jestem handlarzem, także nie ukrywam wad samochodu, pytajcie o wszystko co związane z tym egzemplarzem :)
- - - Updated - - -
Tak, oczywiście zapraszam do obejrzenia samochodu, oczywiście po uprzednim umówieniu się ponieważ mieszkam 10 km od domu gdzie stoi autko :)
Porób dokładne zdjęcia budy i podłogi. Możesz też nagrać filmik z pracą silnika :)
No i napisz co jej dokładnie dolega.
To był samochód mojego dziadka, po jego śmierci, samochód stał w ciepłym garażu około 1,5 roku, wkońcu kupiłem nowy aku, dolałem kilka litrów paliwka, szkoda że nie nagrałem tej chwili kiedy do strzału odpaliła...teraz przynajmniej raz w tygodniu ją przepalam i przejeżdżam kilka kilometrów, silnik pracuje równo, jak się uda to nagram filmik, progi miał robione, oraz konserwacje podwozia. Podczas jazdy nie odczuwam aby na coś dolegała, kompresje ma, duża pojemność silnika przy tej masie robi wrażenie :) spojlerek przedni sprawny, tyle korozji co widziałem to na tych nadkolach, to też dodam ich zdjęcia jak coś :)
znalazłem do niej kilka nowych części w garażu, widocznie dziadek kupił na zapas :) 4 nowe klocki hamulcowe, nową tarczę sprzegła, jakiś zacisk z tarczą też widziałem tam. Wymieniany był kiedyś jeden z przegubów wału. Także autko na chodzie :)
Lakier się trzyma?
Dobra jest :). Tylko dlaczego nie V6? :(
90 + VM to nie wróży niczego dobrego... :P
czemu miałby się lakier nie trzymać? Autko było cały czas garażowane, myte, polerowane :P ... Niby alfa, to alfa, VM...ja nie mogę złego słowa powiedzieć, pali do strzału, mocy wystarczająco, V6...no z pewnością byłby lepszy i kultowy ! :) pozdrawiam