Ja niestety nie kojarzę samochodu. Model to srebrna 156 SW? Sporo takich u nas, jakieś fotki może by sprawę ułatwiły.
Printable View
Ja niestety nie kojarzę samochodu. Model to srebrna 156 SW? Sporo takich u nas, jakieś fotki może by sprawę ułatwiły.
FotkiZałącznik 70453Załącznik 70454
- - - Updated - - -
Smieszne bo niedawno ktos ja kupil w bochni zaraz sprzedal do kielc i ja ja kupilem w kielcach.moze z nia jest cos nie tak:)
- - - Updated - - -
Chlopak ktory ja kupil w kielcach mial ja tylko 2 tygodnie a byla na takich felgachZałącznik 70456
bumarc i foox spotykamy sie gdzieś wcześniej i razem jedziemy do brzeska czy spotykamy sie na na miejscu w brzesku??
Marcin jakbyś mógł to weź lapka i kabelek bo kontrolka kurtyny powietrznej mnie prześladuje :( daję jej ostatnią szanse przed lutowaniem :)
Jak coś to spotkajmy się jutro o godz. 14.30 na tym mikro rondku pod Galerią i polecimy do Brzeska razem. Lapka wezmę i pokasujemy znów tą kurtynkę :D
Dotarli wszyscy do domu ? :P
ja wsumie wyjeżdzałem ostatni wiec chyba wszyscy już dotarli :) dzieki za spotkanie i do zobaczenia w czwartek :) marcin tobie indywidualne dzięki za pomoc z kurtyną :)
- - - Updated - - -
ja wsumie wyjeżdzałem ostatni wiec chyba wszyscy już dotarli :) dzieki za spotkanie i do zobaczenia w czwartek :) marcin tobie indywidualne dzięki za pomoc z kurtyną :)
Ja też dotarłem :P.
Wczoraj już mi się lapka włączać nie chciało ale ja też do domu dotarłem :D Dzięki wam wszystkim za tak liczne spotkanie na którym pojawiło się też z nami nowe , młode pokolenie Alfaholiczek i Alfaholików :) Przejazd w konwoju nam się udał bo ludzie tak jakoś dziwnie się patrzyli na kilka Alficzek jadących razem :D Turniej był ciekawy i bardzo widowiskowy , szczególnie ta walka rycerska :) Jeszcze raz wszystkim dziękuję i do zobaczenia wkrótce :)
Tutaj link do fotek z wczoraj https://plus.google.com/photos/10652...32427544765665 :)
ps. Michał nie ma za co dziękować , jak ktoś coś będzie potrzebował zrobić z lapkiem to chętnie pomogę :)
Ostatnio wstępnie rozmawialiśmy o grilu w czwartek lecz dostałem smsa od misior82 z prośbą aby ten grill (oczywiście o ile będzie pogoda) przestawić na środę czyli na 26.09.2012. Mi to jest obojętne kiedy ale wiem że komuś może to kolidować np. z pracą. Proszę resztę o wypowiedzenie się czy wam to pasuje czy przekładamy spota na następny tydzień. Szczerze to lepiej abyśmy zrobili tego grilla w większym gronie a nie tylko w np. dwie osoby dlatego proszę o jednoznaczne stanowiska co i jak komu pasuje.