hm... najleprzym rozwiązaniem jest...Ja stosuję. 10 min i jest ok :)
Dokładnie :) Na koniec spłukujemy wodą zdemineralizowaną :) sciągać wody i wycierać do sucha nie trzeba :) No i nie ma jak to samemu sie Alfą zająć :D
Weronika jakby coś to przyjedź szybciej i w trójke pojedziemy czystymi autkami ;)
druga to yellow carcher na wasbrucku ul. rybnicka niedawno tez otwarta
Jestem właśnie po wymianie oleju i filtrów miałem jeszcze środek podkurzać ale widze że kapa z tego:/
Patryk zobaczymy jutro do południa jak bd pogoda to się może zgadamy na tej myjni na slaskiej
Hmm jak pogoda się nie zmieni to pewnie większość będzie miała troszkę Belle przybrudzone. Ale najważniejsze jest to żeby się spotkać i poznać w końcu :)
Moje renault też za czyste nie będzie, ale żeby alfy nie były czyściutkie nie przystoi ? hihi
---------- Post dodany o godzinie 21:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:04 ----------
oj oj
teraz nie wiem czy będę mógł przyjechać szykuje mi się na jutro wyjazd ?/! NA 99%
SZKODA BY BYŁO SIĘ Z WAMI NIE SPOTKAĆ zrobię wszystko żeby być jutro
Ps: renault górą hihi żarcik
i tak sobie kupię AR 159 BO kiedyś
pogada sie robi:) Patryk co z tą myjnią??
No ja myślę że na 15:30 na myjni :D Pasuje Ci ??
to 15.30 na myjni ręcznej na śląskiej k/starego targu, kto chętny niech wbija
A jak ktoś nie wie gdzie jest ta zajezdnia PKP w Wodzisławiu to o 16:45 zbieramy się na parkingu przy hotelu Amadeus ;) Mówiłem że będzie słoneczko :D:D:D