Ja odpadam bo dopiero 23:00 jestem w Chrzanowie po robocie :)
P.S
Preston jak tam autko juz smiga ?
A no smiga ale mocy nadal niema do konca jak powinna byc :( ale o tym pogadamy jak kiedys dojdzie do spota wkoncu :)
Printable View
Ja odpadam bo dopiero 23:00 jestem w Chrzanowie po robocie :)
P.S
Preston jak tam autko juz smiga ?
A no smiga ale mocy nadal niema do konca jak powinna byc :( ale o tym pogadamy jak kiedys dojdzie do spota wkoncu :)
ja do 19 jestem w UK tak że też odpadam... Preston Sorry jeśli tak to zabrzmiało, nie było moją intencją mieszać Cię z niczym... :cheers:
P.S. Wiesz może czy po Chrzanowie i Libiążu jeździ jeszcze czarna 159? bo coś mi się zdaje że widziałem Cię kilka razy na mieście w ten weekend.
to w ktorgo dnia wam pasuje ?? moze sobota 14,05,2011 ?? i jakis gril gdzies ?? a jak podoba wam sie ten termin i ten plan ?
ja do 19 jestem w UK tak że też odpadam... Preston Sorry jeśli tak to zabrzmiało, nie było moją intencją mieszać Cię z niczym... :cheers:
OK wybaczam :D:D
P.S. Wiesz może czy po Chrzanowie i Libiążu jeździ jeszcze czarna 159? bo coś mi się zdaje że widziałem Cię kilka razy na mieście w ten weekend.
Odpowiem tak jeżeli ona była na Chromach i na tablicach klubowych to raczej moja :)
A przypadkiem Ty nie mieszkasz na flagówce na ul. 11 listopada i nie parkujesz miedzy blokiem 14 a 16 swoja czerwona 155 :) na klubowych ramkach ? chyba ze się mylę i to jest ktoś inny :)
Bo bynajmniej albo Chrzanów albo te rejony możesz widzieć mnie i moja alfę dość często a w niej mnie ale i też czasem moja kobietę jak nią jedzie :)
Tak więc możliwe że to mnie widziałeś na parkingu jak tam stoję lub mijałeś na drodze w ten weekend :)
Co do spotu ja sie nie pisze raczej bo do 16.05.11 mam na popołudnie pozniej na rano wiec bardziej mi wtedy pasuje co do spota wieczornego czy tez popołudniowego :)
nooo nie daleko parkuję... na flagówce pomiędzy paderewskiego 1-3 moja 155 jest zielona, kurcze nie wiedziałem że tak blisko mnie jest jeszcze jedna 155, nigdy jej nie widziałem na mieście. Pozdrawiam
P.S. mnie pasuje piątek 20 i spotkanko pod starostwem wieczorem.
Hmmm to moze nie była 155 :D:D oblukam jeszcze :D:D bynajmniej jest na ramkach to widziałem :D:D
Aha czyli Ciebie szukac jak co koło wieżowców :)
P.S. Co do spotu widze ze niema zbytnio propozycji kto w jaki dzien by dał rade sie spotkać,ale może coś się ruszy :)
Dchedogi Ty Ch...olero :D:D Twoja kobieta mi czesc wczoraj powiedziała a Ty co gdzies sie patrzył na inne dupy pewnie co :D:D nie wstyd Ci :D:D
Pozdro.
Pozdro.
---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 11:12 ----------
Mnie ta data pasuje bo dowiedziałem sie ze mam wolny weekend wiec ja bym sie pisał na ta date i z miła checia na tego grilla.
Nie wiem jak innym pasuje ale fajnie by było jak by jakies małe spocik wyszedł wkońcu zwłaszcza ze jest teraz do pozna ciepło na polu :)
Pomyślcie Panowie moze cos sie uda.
Witam Witam Ja z moja kobieta :) jestesmy juz ugadani na grila dzis nikt nic nie pisal wiec postanowilismy wybrac sie do znajomych wiec dzis odpada sorki. A wiec trzeba zmienic date :P
Dawajcie jakies pomysly co do spotow :P bo cieplo jest juz a my caly czas nie mozemy sie zgrac :P
P.S Preston ja nawet nie pamietam kiedy was widzielismy :P i napewno nie rozgladalem sie za innymi dupami tylko moze jakas Wloszka stala :P
Może najbliższy weekend (21,22), wieczorkiem, albo popołudniem?;) Dziś gadaliśmy o tym z Preston'em, lokalizacja do uzgodnienia, termin ważniejszy i ilość osób rzecz jasna, żeby nie było, że się zdeklaruje 15 a przyjedzie 4:P
Edit:
My odpadamy, sorki za to, że pisze o dacie i bla bla, a się nie zjawie, ale inne plany. Miłego grillka, o ile wypali;)
mi bardo pasuje 22 tak ze moze ruszy cos z tym spotem ?? Pozdro
A czemu to kolego jeszcze wczoraj takie ambitne plany?? mysle ze nie dlatego bo autko rozkopane i nie masz czym sie dostac????
Mi tez pasuje 22.05.11 jak cos tylko w pon.mam na rano wiec jak jakis grill czy cos to moze ja wiem o 17:00 zrobic spota jak niema problemu??
Tak wiec:
SPOT
22.05.2011
godz.17:00
pod Maxem lub tez mozna jak kto woli Starostwem.