no widzicie juz sie cos dzieje w temacie czekamy na reszte :) kertoip 160 nie mow bo twoja z tym silnikiem tez ladnie daje rade :)
Printable View
no widzicie juz sie cos dzieje w temacie czekamy na reszte :) kertoip 160 nie mow bo twoja z tym silnikiem tez ladnie daje rade :)
mam nadzieje, że sprawdzimy to organoleptycznie :P jak tylko sie uda spotkac
to moze dzisiejszy czwartek godzina 18 na parkingu pod galeria Tarnovia??
Jak mnie juz nie mam na forum 4 dni to juz sie dzieje i nikt mi nawet esa nie wysle ze sie szykuje jakies spotkanko a na kazdym bylem i do tej pory ja naganialem chlopakow i tak mi sie odplacacie:( ;( bo sie zamkne w swojej Aluni i nie wyjde:( ;)
no to trzeba na bieżąco sprawdzac:D i tak dzisiaj nie wyszlo:) uda sie nastepnym razem:D nie zamykaj sie bo przyjedziemy i Cie wyciagniemy:) albo psiknie sie troszke gazu w klimatyzacje i zam wyjdziesz:) po ostatnim sezonie cos mi jeszcze zostalo a jak nie to za niedlugo z firmy dostane nowa gsnice:D
i tak sie nie dam hehe A moze by tak w 7, 8 maja sie spotkal co wy na to??
jak mamy sie spotkac w 8 czy 10 samochodow jak w temacie udziela sie na biezaco 4 moze 5 osob??? :( a mam jeszcze jedna propozycje....jako ze sledze juz dlugi czas watek ktory jest na forum pt."cykliczne spotkania krakow" moze by sie zebral kiedys tak na 100% i w ktorys dzien kiedy wypada ich spotkanie moglibysmy dolaczyc do nich w krakowie ???? co wy na to?
Maciekk widziałem Cie na Bp w Dębnie w piątek, ja wjeżdżałem a Ty wsiadałeś do fury ,Alfa prezentowała sie nieźle pozdrawiam
no tos pokazal :/ nie trzebabylo mnie w jakis sposob zatrzymac??? mogles mi droge zajechac albo zucic sie pod auto :) to bysmy cos podyskutowali :) a mieszkam w okolicy tego bp
chłopaki zbierzmy sie teraz w piatek, sobote lub niedziele bo sie za wami stęskniłem, no i nowych forumowiczów chetnie bym poznał :) dawajcie znac co i jak tylko szybko :)