-
Siafal to moglem byc ja chociaz juz nie pamietam, staram sie zawsze mrugac, a czesto jezdze przez sosnowiec do myslowic w okolice gieldy samochodowej. bede wypatrywal twojej belli, a jak zauwaze to napewno sie ujawnie;]. jade zawsze rano okolo 6 45 przez miasto i czasami po 15-ej. niestety jak do tej pory zadna alfa w centrum nie reaguje na mrugniecie, wiec mam nadzieje ze bedziesz pierwszy. moj nick na drodze to SBE z koncowka 459;] pozdrawiam.
-
no to całkiem możliwe :) będę Cię wypatrywał :D mój nick na drodze to SO ..549 :) pozdrawiam również ;]
-
no z taka koncowka nicka napewno od razu rzucisz mi sie w oczy, bo mamy je bardzo podobne;]
-
Niestety zdarzają się też niemiłe sytuacje z udziałem innych kierowców Alf :(. Dziś po południu, przed rondem Grunwaldzkim próbowałem zmienić pas ruchu w korku. Oczywiście nikt mnie nie wpuścił i nie zrobił tego również (a wręcz chciał mnie rozjechać) gość jadący czerwoną 155 na blachach KRA... Myślałem, że kierowcy Alf nie tylko się pozdrawiają ale też pomagają czy choć są dla siebie (i innych) uprzejmi na drodze. Jak widać niestety nie wszyscy.
-
pozdrowienia dla kierowcy zielonej alfy 145 na bytomskich blachach, ktora spotkalem dzis rano na trasie 79 w kierunku myslowic. jedyna auto ktore jechalo normalnie mijajac lewym pasem poranne leniwe szescdziesiatki.pozdrowione, odchachane.
-
Pozdrowienia dla alfisty w srebrnej 166 JTD z koncowka rejestracji EE. ( Sytuacja na mogilskim dzis kolo 17 ) ;)
-
Pozdrowienia dla czarnej Alfy 156, z którą minąłem się przy basenie AGH w Krakowie dzisiaj około 16. Kierowca pomachał - mam nadzieję, że zobaczył w lusterku moje awaryjne :)
-
Tfaruk, tak kierowca widział awaryjne ;-) Pozdrawiam
-
pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić
-
pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić