Załącznik 25849Załącznik 25848Załącznik 25847Załącznik 25846Załącznik 25845Załącznik 25844Załącznik 25843Załącznik 25842Załącznik 25841Załącznik 25840Załącznik 25839Załącznik 25838Załącznik 25837
Printable View
Nie zgraliśmy się, ale next time będzie lepiej:)
Ale dzisiaj i tak najlepszy był Pan od "szklanek". Nic Go nie przebije.
Podobno mam u siebie owe szklanki do wymiany gdyż hałasują. Twierdził tak, gdyż on ma vectrę B a przecież to takie samo co Alfa 156.
Szkoda, że różni się kręcili u nas na spocie i nie można było zostawić aut pootwieranych "do wglądu" dla przybyłych Alfisti.
POZDRAWIAM
Chciałbym bardzo Wam podziękować za bardzo mile spędzony czas w doborowym towarzystwie, choć byłem pierwszy raz, mam nadzieję, że częściej będę miał okazję wyjechać razem z Wami, dziękuję Wam jeszcze raz. Poniżej dołączam link ze zdjęciami.
Pozdrawiam
link:https://rapidshare.com/files/1734854...Alfa_Romeo.rar
My też dzienkujemy za spotkanie ..szkoda że organizacyjnie troche zawaliłem ...ale do samego wieczora nie było na 100% wiadomo czy bendzie zlot ....Ale i tak nam sie podobało ...fotki też dodamy ...życze wszystkim powodzenia na drogach .......
Niby w jaki sposób zawaliłeś?! Bez ciebie nie było by muzy i strażaków więc wielkie podziękowania dla ciebie :)
Później jeszcze coś wrzucę i naskrobię
Mam nadzieję że nikt nie będzie miał przeciwko jak "pożyczę" kilka waszych fotek, bo chcę skleić jakiś filmik w wolnym czasie no i dodać foty do relacji. Jak macie jakieś wątpliwości to śmiało piszcie.
bobryt wedle mnie możesz co chcesz;-)
Jak dla mnie bierz co chcesz :)
niestety, nie moglem dotrzec z jeszcze jedna alfa, inne sprawy wziely gore ;/ ale widzialem przelatującą w Ścinawie w strone Lubina czerwona 147 na balchach FZG w sobote, grubszym popoludniem jechala i afiszowala zlot, dobrze pisze ? :)
czerwone były tylko 159 i 166 ;) 147 była tylko jedna w kolorze srebrnym
Bobryt niech te foty do czegoś sie przydadzą. Nie krępuj się ich używać.