Ok Dziekuje :)
Printable View
Nie wiem jak u Was, ale u mnie autko umyte (kostka cała), CB podłączone (socik stroił), piłka napompowana w bagażniku, olej uzupełniony, jeszcze piwko dokończę i idę spać :D Co do zlotu to godzina spotkania i wyjazdu bez zmian, czyli od 9.30 zbiórka pod tesco a o 10 wyjazd do ustronia (na pewno będę wcześniej bo jeszcze muszę kiełbaski kupić w tesco :D). Podczas przejazdu do Ustronia jak będziecie widzieli czerwone audi A4 i blondynkę z kamerą (moja siostra) to machajcie, mrugajcie i co Wam przyjdzie do głowy :D:D:D Natomiast najprawdopodobniej czerwoną dacia logan MPV (bo fajnie brzmi) pojedzie koleś od robienia zdjęć, ale nie wiem czy będzie pstrykał w trasie, najwyżej zrobię zdjęcia z filmu ;) Na miejscu mam nadzieję, że będziemy wystarczająco wcześnie żeby wpakować się na jeden parking. Pod czantorią jest kilka parkingów, ale fajnie było by ulokować się na "kupie" :D Teraz jest czyste niebo, ale weźcie sobie asekuracyjnie po kurtce :) W ostatnim tygodniu nie było dnia bez deszczu, ale ani razu deszcz nie trwał więcej niż 10 minut ;) Kończę mój wywód bo tyskie już się też kończy... Do zobaczenia za parę godzin, podaję jeszcze raz numer do mnie 603073320.
Marcin - mwowry ;)
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Weronika - co dzień jesteśmy mądrzejsi :P
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
Slavik na razie grzebie z rozrządem w swojej 166 ale na pewno uzupełni listę jak już odpali bellę :) Idę bo tyskiego już ni ma a ja powoli trzeźwieję :P
ponieważ jest dużo samochodów może być problem z pomieszczeniem sie na górnym parkingu koło stacji , najlepiej bedzie jak zjedziemy się na niższym parkingu Tesco( proszę kierować się na duży nieczynny bilbord i zaraz w lewo )mam nadzieje że organizatorzy nie będą mieć za złe że wtryniam swoje dwa grosze w razie czego kontakt do mnie 502686700
Wojtek, pracujesz czy jedziesz na zlot?
nie wiem teraz na której stronie tematu i na której liście
ale ...
ktoś gdzieś kiedyś coś
mnie dopisał ..
a ja się sam nigdzie nie dopisywałem
A Bociek znowu szuka Żaby w całym :)
Normalka hehehh
wstawac pobudkaaaa
witam:) i my również się pojawimy, po zawitaniu na Opolczszczyznie czas na Bielsko...
Będzie z nami zaprzyjaźniona Lancia Lybra, ojjj dużo ludu się zjedzie. Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu