Ja dowiedziałem się o forum szukając informacji w internecie przed zakupem mojej 156.
Printable View
Ja dowiedziałem się o forum szukając informacji w internecie przed zakupem mojej 156.
Hej. O forum dowiedziałem się od kuzyna - Barus91 :)
ja dowiedzialem sie o forum najpierw z ramki jakiesj 156 ktora objezdzila mnie naszej A1 duzo puzniej juz po zakupie 156 szukalem kilku informacji na roznych forach ale tutejsze odpowiedzi i solucje rozwiazania problemow przekonaly mnie do tego azeby zalogowac sie wlasnie tu :)
A ja dowiedziałem się z jakiegoś artykułu w gazecie, nie pamiętam już z jakiego, ale było to zanim jeszcze kupiłem moją Alfę, potem już sobie wygooglowałem :)
przeszukiwałem internet w celu zdobycia jakichkolwiek informacji o moim nowym aucie i oto jestem :)
w Wodzisławiu Śląskim zapatrzylem się na zaparkowaną 159 (chyba butelkowa zieleń) miała naklejkę z logo alfaholików.
znalazlem wizytowke za wycieraczka.
Po kupnie 156 przez mojego kuzyna, zafascynowany Alfa zaczalem szukac informacji w necie - i tak oto znalazlem forum.
Witam wszystkich alfowiczów mam alfe 155 i mały problem z nagrzewnicą moze ktos mi pomoze jak sie dostać do niej a własciwie jak rozebrac deske zeby sie do niej dostac:)