No i mój przyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania :( spaliłem sprzęgło jeśli uda mi sie wymienić do niedzieli to się pojawię chyba, że ktoś ma sprzęgło do boxera 1,6 i leży mu niepotrzebne to odkupię bo nie umiem dostać!!!!
Printable View
No i mój przyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania :( spaliłem sprzęgło jeśli uda mi sie wymienić do niedzieli to się pojawię chyba, że ktoś ma sprzęgło do boxera 1,6 i leży mu niepotrzebne to odkupię bo nie umiem dostać!!!!
Oj niedobrze, szkoda by było jednego alfomaniaka mniej na zlocie:( ale bracie wiem co czujesz, bo ja przeżywałam to samo jak nie mogłam dostać kompletnej głowicy z wałkami a wtedy był jakoś orszak weselny u Piotrasa a tu bez auta byłam. Normalnie bez kija nie podchodź:) Ale już jest ok, życze owocnego poszukiwania sprzęgła i trzymamy za Ciebie kciuki abyś wpadł na zlota :) Pozdr.
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
A co do planu zlotu to gdzie będziemy jechać na tego grilla? Żeby czasem straż "wiejska" nie przyjechała ze cos robimy w niedozwolonym miejscu:P Hihihh
sylvek1979 z tego co słyszałem to brooklyn10 ma dostęp do takich części. Jutro się go zapytam czy może coś załatwić.
spoko ludki sprzęgło już kupione jutro o 15 odbieram i choćby do rana leżeć pod autem to na zlocik muszę mieć autko gotowe a na dodatek już śmigam na ramkach klubowych :D
Ja jestem za grillem i bilardem. Może grilla można zrobić tam na paprocanach gdzie ostatnio byliśmy ?
Lista na dzień dzisiejszy:
LISTA:
1. Sickboy - sobota/niedziela
2.Preston - niedziela
3.Joker-Sobota/Niedziela
4. Mark-Sobota/ Niedziela
5. Lesio80 - Sobota6. Monia147 sobota/niedziela z tym że bardziej chyba niedziela :)
7. seban - sobota/niedziela
8. wojtas_aw sobota/niedziela
9. Tigerseye - sobota/niedziela
10. Mikołaj - niedziela
11. R.Y.D.Z.U - niedziela
12. sylvek1979 - sobota/niedziela
13.RALFTYCHY-niedziela14. Bartolom16. Joker ( brat ) - niedziela
15. teiras - niedziela
17.Shrek1989 - niedziela
Mark ja na 50% drugi dzień próbuje skrzynie wyciągnąć, wszystko mam odkręcone nowe sprzęgiełko już czeka rozdzieliłem skrzynie od silnika na jakieś & cm i dalej nawet drgnie już włosy z głowy wyrywam bo chce na jutro mieć auto sprawne, a ona siedzi jakby była zaspawana jak się zdenerwuję to sanki dzisiaj odkręcę :mad:
Lista na dzień dzisiejszy:
LISTA:
1. Sickboy - sobota/niedziela
2.Preston - niedziela
3.Joker-Sobota/Niedziela
4. Mark-Sobota/ Niedziela
5. Lesio80 - Sobota6. Monia147 sobota/niedziela z tym że bardziej chyba niedziela :)7. seban - sobota/niedziela
8. wojtas_aw sobota/niedziela
9. Tigerseye - sobota/niedziela
10. Mikołaj - niedziela
11. R.Y.D.Z.U - niedziela
12. sylvek1979 - sobota/niedziela
13.RALFTYCHY-niedziela14. Bartolom16. Joker ( brat ) - niedziela
15. teiras - niedziela
17.Shrek1989 - niedziela18. alfadrian + dziewczyna :) i brat - niedziela
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz1WsiVsQ00
i panowie mam sprawe do was bede potrzebowal pomocy przy moim aucie zapraszam do tematu
-> klik http://www.forum.alfaholicy.org/156/57368-kolejny_problem_z_moca_z_komputerem.html#post65046 5
bede wam bardzo wdzieczny jak troche pomozecie mi bo ja nie ogarniam w ogole jeszcze alfy.