To nie są kolego te same zmieniarki. Ze 166 współpracuje tylko audiostrada albo loudlink. Żadne inne nie zadziałają.....
Printable View
To nie są kolego te same zmieniarki. Ze 166 współpracuje tylko audiostrada albo loudlink. Żadne inne nie zadziałają.....
aha sorki nie wiedziałem
witam wszystkich. Z zaciekawieniem czytam ten temat bo zmieniarka w mojej alfie niby odczytuje plyty ale nie ma dzwieku. Radio jest ok, chcial bym zrobic cos ala aux zgodnie z opisami i nie mial bym z tym problemu ale jest jedno ale. Boje sie ze po odlaczeniu od napiecia ICS zrobi reset i bede musial wpisac kody a ich niemam. I tu pytanie do was czy na pewno zrobi restart i bede musial pisac kody? Czy niekoniecznie
Witam mam maly problem. poszukuje pokretla wlaczannia sciszania i podgłaśniania calego z tasiemka ? bo calosc mi sie rozleciala :/
uuu to lipa a jesli rozkoduje ics to nawiew tez niedziala? czy tylko radio klima navi i tel?
Z klimą jest tak że będzie działać nawet sterowanie ale będziesz to robił na czuja. Bo wyświetlacz jest zakodowany. Jest w przyklejonych wątkach temat o odkodowaniu ICSa. Wyślij go do gościa "cytryn" i Ci rozkoduje. Nie widzę problemu. Możesz to też zrobić w ASO ale chyba z dwa razy tyle kosztuje.
wlasnie tak przegladam watki i widzialem ze ktos tam za 80 zl rozkoduje tylko wyslac trzeba i sie zastanawialem czy to pewniak:) a kody standardowe to oooo lub 4444 tak?
Nie ma czegoś takiego jak kody standardowe. Czasem ktoś ma farta i mu zatrybi to na losowym kodzie to od kombinacji klawiszy. Nie ma reguły.
Gość już sporo siedzi i udziela się tu i ówdzie ale przecież nikt Ci nie poręczy :) nawet wysyłając do mnie nie masz pewności :) ale chyba nie myślisz że ktoś się wzbogaci na nędznym ICSie :) a znam ten sposób odkodowania (słyszałem o nim i tak się to robi) więc faktycznie trzeba wysłać ICSa. Ewentualnie któryś segment ale to musisz się dogadać. Poza tym w temacie rozkodowania jest wszystko na forum.
okej;) w takim razie dzieki za pomoc:)
po przeszukaniu auta znalazlem ksiazki serwisowe i instrukcje obslugi do auta jak i ICS i na koncu mam kody:) czyli nie bedzie tak zle jak myslalem;)