ja tez mam ciemna ale mysle o tych co maja czerwien ale sadze ze ich za duzo nie ma. Hehehe tez pytanie czy bsq bedzie chcial sie bawic w wstawianie nicka do kazdej sztuki. Fajnie ze temat ma takie zainteresowanie ciekawe co pozniej wymyslimy :D
Printable View
ja tez mam ciemna ale mysle o tych co maja czerwien ale sadze ze ich za duzo nie ma. Hehehe tez pytanie czy bsq bedzie chcial sie bawic w wstawianie nicka do kazdej sztuki. Fajnie ze temat ma takie zainteresowanie ciekawe co pozniej wymyslimy :D
Co do niku myślę że niepotrzebny, co do wpisywania to zawsze drukarnia będzie wymyślać ale postaram się z nimi dogadać.
Ja niestety mam problem bo mam czerwoną i granatową AR :P
Każdy chce miec cos co go wyróżni ;)
a jak to mówią - drobiazgi cieszą najbardziej !
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:22 ----------
Kolor mozemy zrobić biały :))
i tak ma :D był okres że mnie już dobijała i byłem chętny się jej pozbyć ale jazda nią to czysta poezja ma małe niedociągnięcia typu tu stuk tam stuk ale będzie ze mną do końca dni moich lub jej :D
ja mam bordowa wiec biały fajnie mi by odbijał:]
myśłe ze nie bedzie robic problemu jak beda miali projekt gotowy do wydruku jestem wstanie byc królikiem doswiadczalnym i zrobić pierwsza i nakleic jak sie bedzie prezentowac:)
Czyli tak całość na białym tle, jaki rozmiar ?? mniej więcej oczywiście ?? Projekt już dostałem więc jutro ruszę do drukarni :)
nie na białym tle..
bialy napis i logo ! :)
a reszta zostaje ;)
białe tło??? czy wycinanka?? co sądzicie
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
no własnie tak jak Raina mowi
---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:29 ----------
rozmiar 20-25 cm maks