Witam.
Czy ktoś może mi podać dokładną cenę za 2 osoby w 1 aucie pod namiotem.
Jest to Opcja B.
Printable View
Witam.
Czy ktoś może mi podać dokładną cenę za 2 osoby w 1 aucie pod namiotem.
Jest to Opcja B.
Tak jak zostało to podane na stronie pełna opcja zlotu pod namiotem to 150 zl od osoby.
Dodatkowo jesli chcesz podpiąć prąd do namiotu to kosztuje to 13 zl dziennie czyli 26 zl za dwa dni
fred
UWAGA!! OGŁOSZENIE !!!
Szukamy kogoś kto byłby w stanie przywiezc na zlot wzmacniacz stereo oraz 2 głosniki zdolne nagłosnić niedużą wiate na ktorej odbędą sie tańce sobotnie.
Nie musi to byc sprzęt HIFI ...cokolwiek by gralo przyzwoicie i sie nie spaliło :)
Mogący pomóc piszcie na PW
fred
Dzięki za informację.
Cena tak jak myślałem.
Do zobaczenia na zlocie
Karol88, fajnie że się zdecydowałeś :) nie zapomnij tylko się zarejestrować na stronie :)
Chciałbym wpaść na całe trzy dni ale raczej nie dam rady. Jeden dzień muszę być :) POzdrawiam
patryk_wey, dobrze zrozumiałam że chcesz przyjechać na jeden dzień? Jeśli tak, to i tak proszę Cię o rejestrację a w mailu napisz mi o który dzień chodzi.
Kate
:evil: wiecie co, pisze tu do osób które sie deklarowały ze bedą na 100%, jesteście nie poważni i macie w dupie prace innych, smutne ze Alfisti tak robią w konia swoich, świadczy to tylko i wyłącznie o was...... żygac sie chce i rób tu coś dla innych... jak tak dalej pójdzie to to bedzie ostatni zlot Alfaholików.....
tak dla przypomnienia
Cytat:
Napisał Kate
tak dla przypomnienia to sam zapłaciłes po terminie..Cytat:
Napisał Paweł156
Są dopiero 4 dni po terminie. Niektórzy może czekają na wypłatę, niektórzy może zapomnieli, że mają zapłacić, a niektórzy coś tam...
A tutaj od razu o rzyganiu.. Może zaczekajmy z takimi tekstami do końca sierpnia..
Po drugie pewnym było, że część osób się wykruszy, bo zawsze tak jest..
Nie widzę tu powodu do rwania włosów z głowy , było jasne że część osób z różnych powodów zrezygnuje po co te <żyganie> :wink: