Ponieważ nikt nie chciał pojechać na przymiarki.
Printable View
Ponieważ nikt nie chciał pojechać na przymiarki.
jak bym mieszkal blizej to uwierz ze bylbym nast dnia :D bardziej wydaje mi sie ze problem malego zbytu byl brany pod uwage przez autods :)
Każdy tak pisał. Ale pojechać Ci by się opłacało bo dla chętnego był upust na komplecie. A zrobili by na pewno bo to AutoDS chciał robić i szukał chętnego na przymiarki a nie na odwrót.
Kup sobie zwykłego zendera i daj krate browarów lakiernikowi i zrobi Ci to co na foto. Nie wiedzę problemu.
JA uważam, ze problem tkwi tak jak napisał Dareme w małym popycie. Bo co za problem dla dużego producenta zaoferować 1 cały pakiecik gratis za udostępnienie zderzaka na wzór na 1 dzień? Wg mnie żaden a chętnych na darmowego zendera byłoby sporo nawet jeśli trzeba podjechać 200, 300km i ponudzić się przez 8 godz.
Ja jakbym miał polifta przerobiłbym sobie to sam.
Nie był za darmo. Nie pamiętam, ale chyba jakieś parę stów upustu było. Ale nikt nie chciał. A teraz nagle wszyscy jechać by chcieli.
Wiecie, w AutoDS to tylko ja taki zapaleniec do samochodów.. Generalnie się robi różne panele, elementy zabudowy, obudowy, sprzęt pływający, formy do zalewania transformatorów i inne przedziwne rzeczy.. Takie projekty do aut dużo łatwiej jest przepchnąć jak mam skołowany produkt do kopii, auto do przymiarki czy jak w tym przypadku zderzak..
Inna opcja to 3 chętnych na zestaw do polifciaka, puszczacie zaliczki i zam kupię zderzak do przeróbek.. Zresztą nie lubię pracować na czyimś zderzaku, bo to trzeba bardzo uważać na lakier przy przymiarkach co utrudnia tylko pracę.. :)
Szczerze mówiąc to na alledrogo nie za wiele jest tych zderzaków ale ja się mogę ściepnąć na rzecz "nauki" jeśli później uda się wynegocjować jakiś korzystny rabat :)
No Mariusz jak byś ogarną dokładkę do lifta to mega fajnie by bylo :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=166025&stc=1
Wiedzialem, ze zender do polifta jest do ogarniecia. Macie dowod.
Widziałem ją wczoraj na alledrogo ale dla mnie średnio pasuję