To ma ktoś tutaj jeszcze 156 Azzurro Fantasia? Ja widuję tylko jeden oprócz mojego? A może ktoś już zna mój samochód? Kupiłem go w NS. :)
Printable View
To ma ktoś tutaj jeszcze 156 Azzurro Fantasia? Ja widuję tylko jeden oprócz mojego? A może ktoś już zna mój samochód? Kupiłem go w NS. :)
A masz klubowe ramki ? Widziałem takowy na WP, koło garaży ..
Dopinam się:) W NS jestem co tydzień, tyle że firmową Pandą,heh:) Jakbyście coś organizowali to czekam na info:)
Klubowych ramek jeszcze nie posiadam. Może ta alfa kiedyś tam stała ja mam ją od 4 miesięcy. Na razie doprowadzam ją do użytku. :) Kupiłem ją na KN'ie a teraz jest na KNS'ie. Ja jestem dokładnie z Chełmca do NS mam 50m. Widziałem jeszcze jedną taką na KNS'ie w okolicy ale chyba na forum nie zagląda.
Ja widziałem wczoraj taką stała koło komisu na Piłsudzkiego naprzeciw mcdonalda
A ja dziś widziałem taką, Alejami Wolności jechała ok 12
wczoraj widziałem w sączu z 10 alf nawet spidera zielonego i gtv w podobnym kolorze i jeszcze biąłą Żylete QV firmową chyba bo rejestracje były K6 ARG, tyle się tego na pleniło, że nie wiadomo kto jest w temacie bo jak mrygam światłami to nikt nie kapuje o co chodzi, jak by ktoś widział srebrną 156 na KLI z oryginalnymi alu (telefony?) to ja:-)
To może jakiś inny rodzaj pozdrowienia bo jak się miga światłami to teoretycznie ostrzega się innego kierowcę przed "niebezpieczeństwem". :)