Nie taki oldtimer bo na zlot biore 166 !!!Cytat:
Napisał Piotr_Z
Printable View
Nie taki oldtimer bo na zlot biore 166 !!!Cytat:
Napisał Piotr_Z
NO, juz dzisiaj wiem ze moja połówka Dorcia jedzie :mrgreen: kase przeleje w poniedzialek, bo nie mam przy sobie haseł jednorazowych do konta :/ wiec prosze o dopisanie Dorci do skladu :)
Jak widzisz rigobert będziemy razem wypatrywać lejka :D albo będzie to najdłuższa kolumna na świecie :wink: :mrgreen: :wink:Cytat:
Nie taki oldtimer bo na zlot biore 166 !!!
Dzis z malutka bylem w Rozy wiatrow w sprawie piatkowego obiadku,liczymy na okolo 80 osob i nie sposob zeby kazdy zamawial na co ma ochote ,niestety nie przy takiej imprezie.Ale jest wybor taki ze mozecie wybrac do drugiego dania , miesko ,lub rybke.I wlasnie to musimy kilka dni przed wlasnie podac do wiadomosci restauracji.Moze mala ankieta? :D piszcie...
Knajpka na zdjęciach wygląda rewelacyjnie.Cytat:
Napisał spike
Sorki, że się upominam ale mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie z poprzedniej strony :?:
Będzie najdłuższa bo przy Waszych silnikach to ja będę pare km za Wami 8)Cytat:
Napisał Piotr_Z
Jasne Spike, moze byc ankieta, choc ja tam wszystko zjem ze smakiem :)
ach, byle do czerwca .... :)
Oj widzę Pawełku, że do pełni szczęścia brakowało Tobie pewności, że Twoja ładniejsza polowa będzie z Tobą :wink:
Rigobert, jeżeli chodzi o atrakcje i odpłatność za nie, to na dzień dzisiejszy niestety ale możliwe, że np. paintball będzie odpłatny.... Nie będę ,,lała wody", że nie wydasz ani grosza i wszystko będzie w cenie zlotu, bo to byłoby nieuczciwe. W przyszłym tygodniu dostaniemy odpowiedż od sponsora, czy i ile kasy dostaniemy. Na dzień dzisiejszy dysponujemy jedynie kasą z naszych wpłat na zlot i robimy wszystko aby było ok. Obiecuję, że jak będą znane jakieś szczegóły to dam natychmiast znać.
Spoko, spoko. Mi chodzi tylko o to, żeby wiedzieć co jest wliczone w tą cene, a co będzie ewentulnie wymagało dopłaty. Czym więcej się wie tym potem mniej ewentualnych nieporozumień, że to czy tamto było niepowiedziane.Cytat:
Napisał Mała
I jeszcze my będą +/- cztery osoby w naszej belli. Na jakie konto wpłata?