Wiem, bo bez mojej wiedzy to nawet komary nie będą mogły nad grillem przelecieć :)
Wiem, bo bez mojej wiedzy to nawet komary nie będą mogły nad grillem przelecieć :)
Szykuję listę melodyjek za rok :) zresztą jak się wkur... to nie wiem czy na ten spot nie zalecę :)
wierz mi stary gdyby to było troszku bliżej centralnej Polski to nie ma to tamto :)
Srutututu kawał drutu. Jakby babcia wąsy miała to by była dziadkiem. Tu nie liczy się kto ma lepszą wymówkę lub alibi tylko ten kto będzie.
Taniej tego wszystkiego się już zorganizować nie dało. Straciłem dziesiątki godzin żeby załatwić bdb warunki za jak najmniejszą kasę. Do tego jeszcze wyżera i trochę "asów" które "wciągnę" na miejscu :) nie wiem czy jeszcze do tego nie dołożę (zmiana noclegów już pociągnęła za sobą nieplanowane wydatki). Ale widok zrekompensuje mi wszystko :D
A dlaczego Ty masz dokładać?? Powiedz ile jeszcze potrzeba to każdy ciepnie po parę groszy i się uzbiera :) 30 człowieków po 10 "zika" i cash będzie ;) A z tymi komarami to faktycznie mógłbyś zrobić żeby nie latały koło nas. :D
Dziubek dobrze mówisz , myślę tak samo jak ty :-)
Ostatni tryb życia wyłączył mnie całkowicie z życia na forum, to żadne usprawiedliwienie. Przepraszam tak wyszło.Cytat:
No i xzixeres wylatuje z list - brak wpłaty.
Zważając, że miałem i tak pojawić się bez noclegu to może Marek przymknie oko i przyjmie 10tą 166tkę :)
Jeśli nie to żalu nie będę miał bo to wypełni moja winna.
Przelej kasę.
Dobrze Marku ok. 16tej będę w domu , teraz do 15tej w pracy nie wyrobię się już.
Dokonuje wpłaty , i lecę do kanału wymienić tuleje na wahaczach aby mieć sprawne auto.
Dzięki i sorki za zamieszanie.
- - - Updated - - -
Miejscowość do przelewu :
Strzelin 51-700 ?
Imię i nazwisko starczy.
I jak tu nie mieć ich dosyć :P