Oj, chyba nie bedzie biznesu wiecej widzac po tym jak bociek przeszukuje tablice, ale bardzo dobrze. Sa uczciwi tu na forum i tacy zasluzyli na zarobek, nawet skromny, ale uczciwy.
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
Printable View
Oj, chyba nie bedzie biznesu wiecej widzac po tym jak bociek przeszukuje tablice, ale bardzo dobrze. Sa uczciwi tu na forum i tacy zasluzyli na zarobek, nawet skromny, ale uczciwy.
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
Bocian, jestem pod wrażeniem Twojej skuteczności. Myślę że uratowałem już kilkaset zł różnych osób.
Wysyłane z mojego Transformer Prime TF201 za pomocą Tapatalk 2
dobra robota :) dymanie ludzi to nic ładnego, zbudował już sobie PR - to teraz niech się z nim buja
warto przypominać o wcześniejszych dokonaniach - to trochę jak komentarze na alle :)
Kolejna menda - siwy085
Wie ktos gdzie mieszka ten aladyn? Jak niedaleko to podjechalbym z kolega to bysmy sobie z nim pogadali.
od Ciebie troszkę daleko
- - - Updated - - -
no też czekam na więcej info
- - - Updated - - -
ten ???
Załącznik 121085
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/34303.html
Tak ten.
I jeszcze jeden, ale skasowałem jego PW. Coś z xxx w nicku.
Napisał, że może mi sprzedać nowy regulator ciśnienia za 2 stówy (lub koła z oponami za równie śmieszną kwotę od 156, które na bank pasują do 166).
Odpisałem, że z leszczami nie robię interesów, to dostałem fest wiązankę ~"że jestem pederastom w rurkach i glanach brudnego harrego", czy jakoś tak.
W sumie to za taki tekst, w realnym świecie, już by miał zaparkowanego mojego opinacza na ryju.