Również pozdrawiam (blue cosmo :D - nie czarna, ale już się przyzwyczaiłem)
Printable View
Również pozdrawiam (blue cosmo :D - nie czarna, ale już się przyzwyczaiłem)
Pozdrowionka dla Kolegi na klubowych ramkach( w ostatniej chwili zauwazylem wiec nie jestem pewny)w 156 niebieskiej na RK...... ,okolo 15-nastej na ul. Czajkowskiego w Krosnie.Nie wiem czy mnie Kolega widzal bo nie odmachal
Gorące pozdro dla kierownika alfy widzianego w Parczewie przy PKO BP! :-) Machnął mi ładnie [jechałem 147]... ja niestety zaspałem i niezdążyłem odmachnąć pozdrowienia... nadrabiam tutaj:crazy_pilot:
czerwone albo wisniowe mito R.. BAJKA :D
Pozdrowienia dla uroczej kierowniczki, ciemnej 156 SW widzianej dzisiaj na Alei Wyzwolenia w Rzeszowie :) pozdrawiam również kierownika 156 na klubowych ramkach. odmachane.
pozdro dla kierowcow alf 156 RBR,RK i RZE mijanych na trasie ostrowiec swietokrzyski -> radom
Nawet nie wiedziałem że tak się strażacy wożą w Rzeszowie:D O ile dobrze widzę to V6:P
http://www.mmrzeszow.pl/artykul/jak-...ie-361355.html
Dobrze widzisz , ale jeszcze jej na własne oczy nie widziałem :O :D
grafitowa, ale chyba już na drodze powrotnej bo w rzeszowie;)
Pozdro dla kierownika alfy 156 co mnie wimijał w jasionce i ledwo zdąrzył :)
Pozdrowienia dla czarnej 166 widzianej dziś na powstańców warszawy przed godziną 18, dla kierowników 2x156 mijanych dziś przed 9 na skrzyżowaniu obok zamku ;)
Czy ktoś ostatnio (niedziela 05.06.2011) nie pomykał w kolumnie motorów prowadzącej wesele z Leżajskiej Fary w stronę Giedlarowej w polarze Alfaholików (na motorze ofc rejestracja bodajże RLU)?
Pozdro dla kierownika srebrnej GTV na blachach RZ 84.... wyprzedzanej o 23 w Kolbuszowej. Nie widziałem ramek klubowych ale mignąłem awaryjnymi tak profilaktycznie.
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 RNI, za którym jechałem dzisiaj przed godz 15 przez Nisko.
A ja pozdrawiam kolege z blachą RZE który dziś z dziewczyną/żoną/siostrą/babcią/koleżanką jechał koło Makro na obwodnicy ;) nie miałem Cie jak pozdrowic, i nie skumałeś chyba o co chodzi, jechałem niebieskim moto hehe ;) pozdro !
To byłem ja i jechałem z żoną:) Sam nie wiedziałem co miałem mysleć. Pierwsza opcja że nie mam świateł bo tam pokazywałeś ręką ale światła miałem a Ty pewnie pokazywałeś na ramki. Druga opcja że to Ty Kini bo coś pisałeś o kupnie motoru ale nie byłem pewny bo po oczach cięzko rozpoznać. Teraz będe patrzył również na motory hehe. pozdrawiam również
Hehe ;) tak właśnie sie zastanawiałem, czy pozdrawiac czy nie ale raz sie zyje :D
pozdro ;)
Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 na klubowych ramkach spotkanego dziś w Dębicy na ul. Rzeszowskiej na wysokości Raju, odmrugane, odmachane;)
pozdrowionka dla nibiesiutkiej [brery lub gtv naRK ......nie wiem dokladnie za szybko jechalem] kolo dawnego ARAMISU teraz FRAC w Turaszowce okolo 11;00 oraz dla 147 czarnej mijanej na obwodnicy kolo BWI ramek nie zauwazylem,jesszcze raz pozdrawiam
pozdrowienia dla weloo śmigającego dzisiaj po wyzwolenia po 16 :cool:
Pozdrowienia dla daniello, widzianego dziś na pobitnym.
Pozdrowienia też dla kierowników 156sw i chyba 166 widzianych dziś na podpromiu, bez ramek, ale może klubowe incognito ;)
Prosze bardzo coraz wiecej osób w połaczeniu ebicy i stolicy. Ja akurat żadko w Dębicy u rodziny ale miło w Warszawie popatrzec na Belle z RDE.... :)
Pozdrawiam.
ja juz na podpromiu kilka razy widzialem 156 sw z przyciemnionymi szybami i na ciemnych alu
z tego co pamietam to jest na sprzedaz ale nie pamietam do kogo nalezy
Do Pelca z forum ;)
no cos mi sie nick kojarzy :D
Pozdro dla Alfy Kiniego z czerwonym kołem:D widzianej dzisiaj przy światłach na przemysłowej;)